Gamze sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Kolumda Flebit Oluşmasına Rağmen Serum Verdiler!

Medical Park Hastanesi Kolumda Flebit Oluşmasına Rağmen Serum Verdiler!
24 Ekim 2023 12:32
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Emel Hanım'a ilgisi için teşekkür ederim”

20/10/2023 tarihinde acil servise muayene oldum. İlk damar yolu denemesinde hemşire hanım damarımı patlattı, anında flebit oluştu. Kendi ağzıyla "aaa şişti" dedikten sonra şişmiş olan yere serumu gönderdi. Hasta halimle işine karışmak istemedim, ama sonuç tabii ki de iyice şişti, ilaç cilt altında birikti. Yoğun olmalarını anlayabilirim, ama kendine ikinci bir iş çıkartmamak için flebit i görmesine rağmen serumu vermeyi tercih etti. Odanın perdesi tabii kapalı olacak, ama orada yalnız bir hastaydım, yakınım yoktu, hemşire çağrı butonu yok! Kimse gelip bu kadına ne oldu diye bakmadı, bile öldüm mü kaldım mı, kimse yok. İkinci serumumu kendim kalkıp değiştirdim. Kolumdaki şiş asla inmiyor, Eau de Goulard uygulanması lazım, ama yalandan bir alkol bile koyulmadı. Yine tek başıma serumla beraber kalktım, dezenfektana ulaştım, gazlı bez ile şiş koluma koydum, bir nebze şişini aldım, ama hala kötüydü. Çıkışta gece amiri ile görüştüm, kendisine teşekkür ederim. Şikayetimle birebir ilgilendi. Kolumu bu hale getiren hemşire hanım, Eau de Goulard uygulamak için yanıma geldi. "Buraya bastırmamışsın" diyor. Şaka gibi maalesef. Kendi hatası olduğunu hala kabullenmiyor. Bastırılmamış yer fındık kadar morarır, benim kolum gibi olmaz.

Gamze
Gamze
01 Kasım 2023 16:13

Emel Hanım'a ilgisi için teşekkür ederim

02 Kasım 2023 09:37 (Şikayetten 8 gün sonra)

Ayşe sonuçtan memnun

05 Ocak 2024 10:28

30 Ocak 2024 17:56
Kıymet sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 22:05
"Hasta haklarından Emel hanımın geri dönüşü ve samimi yaklaşımı özürü kâfiydi teşekkür ederim. Tekrar hastane daveti için ısrarı, samimiyetine inanmasan bunu yazmazdım tekrar yaşanmaması dileğiyle."

Medical Park Hastanesi Kategorileri