Esma sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Hsg Raporu Ve CD'si Sorunu

13 Ekim 2023 20:37
Esma'nın Teşekkür Mesajı
“Arzu hanıma teşekkür ederim ilgisi için.”

Medical Park hastanesinde hsg filmi çektirdim sürekli 9 gün boyunca kontrol etmeme rağmen sonucum çıkmadı hastaneye gidip bilgi aldığımda rapor çıkması lazım dediler. Kimlik bilgilerimi verdiğimde rapora dair görüntüleme bir türlü yapamadılar. Sonra eşim biraz tepki verdiğinde biraz uğraşıp raporun çıktısını verdiler ama bu seferde CD'sini almak istediğimde hasta kaydım çıkmadı. Sonuç olarak CD'mi alamadım ve rapor sonucunda sistemde hsg görüntüleri yok anlayamadım. Nasıl oluyor da bu bilgilere ulaşılmıyor. Hastanenizde HSG çektirdiğim halde lütfen bu sorunu çözün.

17 Ekim 2023 22:35

Hastaneye sormak istiyorum bu hsg rahim filmi çekim işlemini nasıl oluyor da 03.10.2023 tarihinde yaptırdığım halde e nabızda çekim yapılan tarih 16.05.2023 yazıyor sizin sorun çözme yolunuz bu mudur Raporun bana ait olduğundan bile şüpheliyim yasal hakkımı arayacağım. İnsanları bu şekilde mağdur edemezsiniz

20 Ekim 2023 15:17 (Şikayetten 6 gün sonra)
26 Ekim 2023 09:52

Arzu hanıma teşekkür ederim ilgisi için.

14 Kasım 2024 11:51
Miray sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2023 15:54
"Mağdur edildiğim gerçeğini değiştirmez ama çözüme hızlı ulaştırıldı. Teşekkürler"
Zülal sonuçtan çok memnun

02 Haziran 2023 15:36
"Arzu Hanım'a ilgisi ve desteği için teşekkür ederim"
Tuğçe sonuçtan memnun

22 Mart 2024 15:44
"Sorunum çözüldü."
Ezgi sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 17:18
"Hasta Hakları' ndaki Hande Hanım sayesinde raporum yazıldı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum."

Medical Park Hastanesi Kategorileri