Medical Park Hastanesi Hsg Raporu Ve CD'si Sorunu

13 Ekim 2023 20:3710.981
Esma'nın Teşekkür Mesajı
Arzu hanıma teşekkür ederim ilgisi için.

Medical Park hastanesinde hsg filmi çektirdim sürekli 9 gün boyunca kontrol etmeme rağmen sonucum çıkmadı hastaneye gidip bilgi aldığımda rapor çıkması lazım dediler. Kimlik bilgilerimi verdiğimde rapora dair görüntüleme bir türlü yapamadılar. Sonra eşim biraz tepki verdiğinde biraz uğraşıp raporun çıktısını verdiler ama bu seferde CD'sini almak istediğimde hasta kaydım çıkmadı. Sonuç olarak CD'mi alamadım ve rapor sonucunda sistemde hsg görüntüleri yok anlayamadım. Nasıl oluyor da bu bilgilere ulaşılmıyor. Hastanenizde HSG çektirdiğim halde lütfen bu sorunu çözün.

Esma
17 Ekim 2023 22:35

Hastaneye sormak istiyorum bu hsg rahim filmi çekim işlemini nasıl oluyor da 03.10.2023 tarihinde yaptırdığım halde e nabızda çekim yapılan tarih 16.05.2023 yazıyor sizin sorun çözme yolunuz bu mudur Raporun bana ait olduğundan bile şüpheliyim yasal hakkımı arayacağım. İnsanları bu şekilde mağdur edemezsiniz

20 Ekim 2023 15:17 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Esma B. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilir, 7/24 hizmet veren Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Esma
26 Ekim 2023 09:52

Arzu hanıma teşekkür ederim ilgisi için.

Hastane Raporu: Belirsizlik Ve Teknik Arıza Mağduriyeti

14 Kasım 2024 11:512.604

Medical Park Bahçelievler Hastanesinde 06.11.2024 tarihinde MR çektirdim. Radyoloji bölümünden raporumun 12.11.2024 tari...

Medical Park Hastanesi Hastanesi Göztepe Yerleşkesi

2 Kasım 2023 15:542.759

"Mağdur edildiğim gerçeğini değiştirmez ama çözüme hızlı ulaştırıldı. Teşekkürler"

Medical Park Göztepe'de Ultrason Görüntüsü Erişim Sorunu

22 Mart 2024 15:441.482

"Sorunum çözüldü."

Medical Park Hastanesi Taleplerin Dikkate Alınmaması

23 Ağustos 2023 17:181.887

"Hasta Hakları' ndaki Hande Hanım sayesinde raporum yazıldı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum."

Medical Park Göztepe Dahiliye Bölümü Hk

12 Şubat 2024 16:177.364

Medical Park Göztepe Dahiliye Bölümü'nde Doktor R***** Y***** ile görüşme sağladıktan sonra 9 Şubat tarihinde kan ve akc...

Öne ÇıkanKonular

Medical Park Hastanesi Kategorileri