Medical Park Hastanesi Doğru Bilgilendirme Yapılmamaktadır!

22 Ocak 2024 10:38

Devlet Hastanesi mantığında çalışıyor. Endoskopi randevum çok geç verildi. Bana kolonoskopi de çekilecek ama bilgilendirme yapılmadı ben kendim aradım bana kolonoskopide çekilecekti bilgi verilmedi diye bakalım tekrar diyorlar ve 2 gün kala kolonoskopi çekilecek bilgisini alıyorum kendi çabalarımla ve randevu geç verildiği için tekrar muayene ücreti alınacak benden ve zaten. Zaten endoskopi çekilecek bana helikobakter bakılması için ekstra ücret istendi neden ekstra ücret veriyorum anlamadım.

22 Ocak 2024 10:16

23 Ocak 2024 13:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fatoş sonuçtan çok memnun

Fatoş
16 Ocak 2024 14:21
"5 gündür çözülemeyen işler birazcık ilgi ve odakla yarım saatte çözülebildi 👍🏼 teşekkürler Binnur hanım"
Medical Park Hastanesi Sorumsuzluk, Yanlış Bilgi Hepsi Diz Boyu!
Medical Park Hastanesi Sorumsuzluk, Yanlış Bilgi Hepsi Diz Boyu!

İlknur
10 Şubat 11:14
Orhan sonuçtan çok memnun

Orhan
13 Kasım 2024 16:15
"Konu ile ilgili personelin ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim."
Ezgi sonuçtan çok memnun

Ezgi
17 Şubat 20:37
"Alime hanıma çok teşekkürler"
Medical Park Hastanesi Kategorileri