Kenan sonuçtan çok memnun

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı

04 Ekim 2024 01:43

Medicaword Bostancı şubesine Instagram sayfası üzerinden Çiğdem Akman Hanım'ın reklamını gördüm ve saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Ekim düzgün olmadı ve ben bunu saç uzmanı S***** Hanım'a dile getirdim. S***** Hanım, ekimin hatalı olduğunu kabul ediyor. Benden aynı zamanda yine para istiyor. Mesajlara cevap vermiyor. Medicaword kurucusu Çiğdem Akman'a memnuniyetsizliğim hakkında çok mesaj attım, o da mesajlara bakmıyor. İnsanların duygularını, zamanını ve parasını hiçe sayıyorlar.

14 Ekim 2024 12:27 (Şikayetten 10 gün sonra)
14 Ekim 2024 15:45

Serpil hanım Bravo çok iyi rol yapıyorsunuz çok iyi oyuncusunuz ses kayıtları her şey var hatalı bir operasyon olduğunu kendiniz söylediniz ben oraya geldiğimde karşımıza Uğur bey diye birisini koydunuz sonrasında Uğur Bey bizden ayrıldı diye siz benim hatamı düzeltmiyorsunuz asıl sizin yaptığınız etik değil bütün gücümle sizin nasıl bir işçilik yaptığınızı bütün kurumları dağıtıyorum ya bu hatanızı düzelteceksiniz ya da bütün insanlar sizi tanıyacak sosyal medyadan sizin nasıl bir iş yaptığınızı anlatıyorum

16 Ekim 2024 17:50
13 Mart 2025 11:02

Medicaword Bostancı şubesi, insanların sabrıyla oynamaya devam ediyor. Hatalı saç ekimi yapıyorlar ve düzeltmek için tekrar 30.000 TL para istiyorlar. Yorumları kaldırın deyip duruyorlar. İnsanların aklıyla oynamaya devam ediyorlar. Aldığınız para, kandırdığınız insanların ahına giriyor... Hayatımda en büyük pişmanlık Medicaword Bostancı şubesi Çiğdem Akman Güzellik Merkezi.

Yorumlar (5)

Hakan
Hakan

Kardeşim sana şunu tavsiye edeyim... Güzel bir avukat bul bunları avukat ile paylaş eninde sonunda paranı geri alacaksın o kadar emin olabilirsin! Git önden ödeme yap 2500 lira olması lazım bir dosya açtır avukata bunları ver o parayı da geri alacaksın merak etme

Hüseyin
Hüseyin

Bende saç ekimi yaptırmıştım 7 sene oluyor ve memnun değilim, saç ekimi yaptırdığım yer ile ilgili şikayetim var Şikayetvar'da.

Vedat
Vedat

Yani bakıldığı zaman saç ekimini yaptırtmışlar parayı almışlar ekimi yapan kişi bizde çalışmıyor artık deyip sizi sepetlemişler, yazık güzelim ülkemdeki insanlara size güvenmişler işlem yaptırtmışlar ve sonunda kardeşimiz ortada bırakılmış sadece para için işte İstanbul'da bu kliniklerin kapatılması elzem olmuş

Murat

Ben olsam yaptırım ya da parayı geri versinler pasarim orayı saç rkimi için her gün ararlar iş bittimi tanımıyorlar yok öyle dünya paşa paşa düzeltecek

Murat

Ver mahkemeye kardeşim acıma o kadar para verdin yapsın ipneler

Aysenur sonucu yetersiz buldu

Yanıltıcı Bilgilendirme ve Kaba Davranışla Zaman Kaybı

03 Ekim 2024 15:09
Yanıltıcı Bilgilendirme ve Kaba Davranışla Zaman Kaybı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Hayal Kırıklığına Uğratan Saç Ekimi Deneyimi

21 Ocak 2024 02:49