Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Hayal Kırıklığına Uğratan Saç Ekimi Deneyimi

21 Ocak 2024 02:49

Merhaba, 10.12.2022 tarihinde Medicaword Bostancı şubesinde ben ve üç arkadaşım saç ekimi yaptırdık. Firmanın bize verdiği garantili işlem sonucunda tek seansta çok güzel ve gür saçlara sahip olacağımızı, ayrıca bizim aracılığımızla reklam yaparak piyasadan müşteri çekmek istediklerini söylediler ve bizi bu şekilde ikna ettiler. Ekimi 2022 Aralık ayında yaptırdık. Altıncı aydan sonra sonuçları göreceğimizi ve bir yıla kadar saç çıkışının devam edeceğini belirttiler. Şimdi on üçüncü ay bitti ve resimlerde görüldüğü üzere fark ortada. Diğer üç arkadaşımın durumu da aynı, çok seyrek bir ekim söz konusu, sanki hiç ekim yapılmamış gibi. Bize tek seansta çok güzel sonuçlar alacağımızı söylemişlerdi ve şimdi görüşmeye gittiğimizde ikinci seansın yapılması gerektiği söyleniyor. Toplam dört arkadaş aynı gün aynı yerde ekim yaptırdık. Bir kişinin bile memnun olmaması tesadüf olabilir mi? Memnun kalmadık ve bize garantili işlem yapılacağını söylemişlerdi. Tekrar ekim için konuşmaya gittiğimizde S**** Bey, kaba bir dille ikinci seansın gerektiğini ancak bunun ücretsiz yapılamayacağını, bizi kurtaracak bir ücret karşılığında ekim yapacaklarını ve yine yüksek bir fiyat talep edildiğini belirtti. O zaman verilen garanti nedir? Tekrar para ödememiz gerekiyorsa, 'Kurumsal şirket bizi mağdur etmez' diyerek güvendiğimiz yer bizden tekrar para almaya çalışıyor. Sorun şu ki, donör bölgesinde zayıflama olduğu için ikinci seansın ne kadar uygun olduğu da tartışma konusu. Kısacası, kurumsal bir şirket tarafından mağdur edildik. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum.

medica-world-estetik-hayal-kirikligina-ugratan-sac-ekimi-deneyimi-2.jpg
medica-world-estetik-hayal-kirikligina-ugratan-sac-ekimi-deneyimi-1.jpg

Kenan sonuçtan çok memnun

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı

04 Ekim 2024 01:43
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Saç Ekimi Sonrası Sonuçsuz İşlemler Ve Ücret İadesi Talebi

27 Ağustos 2025 22:01
Saç Ekimi Sonrası Sonuçsuz İşlemler Ve Ücret İadesi Talebi
Barış sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 15:38

Hayal Kırıklığı Yaratan Saç Ekimi Deneyimi

27 Kasım 2024 22:28
Hayal Kırıklığı Yaratan Saç Ekimi Deneyimi
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Estevien Clinic Estevien Clinik Sorumsuzluğu

07 Şubat 2024 15:23