MDS Global Invest Midas Global İnvest Paramı Yuttu

16 Ekim 2023 17:264.506

Mds global invest önce küçük bir yatırım yaptım, sonra biraz daha eklemek istedim. Midas diye kendilerini öyle tanıtıyorlar çünkü paramı çekmek istiyorum. Deyince borsa düştü, bizim durumumuz yok, paranızı stopladık dediler. Belgelerim var, gerekli yerlere de başvurumu yapacağım, numaraları bile yurt dışında.

31 Ekim 2023 12:59

Bugün m... Önce Kadir bey tarafında sözde iyi niyetli tehdit varı bir mesaj aldım işleminiz Türkiye'de yasal değil şikayette bulunursanız sizde yargılanırsınız diye ben Türk firması olarak aramıştı kendisini kayıtlarım mevcut Bugünde m... Bey tarafında arandım tekrar işlem açalım kaybettiğiniz paranızı geri alırsınız dendi suç sa neden bilerek suça ortak olayım dedim. Tekrar işlem yaptırmaya çalışıyorlar üstelik tam kapatırken sizden ricam şikayetini geri çekin deniyorlar. Onaylıyor musunuz diye idrarda bulunuyorlar ses kayıtlarım mevcuttur ve mağdur durumdayım

1 Kasım 2023 15:03 (Şikayetten 15 gün sonra)
Eki aç

Merhaba Büşra hn. Yapmış olduğunuz şikayetinize istinaden tarafınıza dönüş sağlanmış olup , bahsettiğiniz çekim talebinizin çekim saatleri içerisinde (10:00 - 16:30 ) olmadığı için tarafınıza iletilmediği bildirilmiştir, aynı gün kendiniz de şahsi işlerim sebebi ile geç kaldım çekim saatine demişsiniz , kaldı ki orta da bir art niye ve tarafınıza ödeme yapılmayacağı asla söylenmiyor , ve aynı gün içerisinde farklı yatırımcılara yapılan ödeme ekran görüntülerini de sizler ile paylaşmış bulunuyoruz , açık olan işlemlerinizin günlük taşıma maliyeti ( Swap) bedelleri sebebi ile stoplandığı size iletilmiştir ve aynı zamanda para çekimi saatinde açık da olan ve terste kalan işlemleriniz sebebi ile de çekiminiz yapılamamıştır, MDS Global İnvest olarak uzun süre sizlerle çalışma amacımız ve güvenilir alt yapımız ile sizlere iyi niyet göstergesi olarak 850$ bakiye hesabına yüklenmiş olup var olan şikayetinizden vazgeçmenizi sürecin ilettiğiniz şekilde olmadığını sizlere ilettik , herhangi bir şekilde tehdit itiraz ve kötü niyet olmadığını yazılı beyan ile tarafınıza ilettik , Ek de sizlerin yapmış olduğu yatırım miktarları , ve sizin hesabınıza geçen bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz, size yapılan son görüşme de verilen tutarın çekilebilir olması adına 15 iş günü boyunca işlem çevirip sonrasında istediğiniz kadar tutarı çekebileceğinizi iletmiş bulunmaktayız , ancak süreci hukuki boyuta taşıyacağınızı ve size yapılan iyi niyet anlaşmalarımıza uyum sağlamadığınız gözlemlenmiştir. Bu durum da maalesef ki kurumumuz adına ilettiğiniz ekran görüntülerini ve yazışmaları sizlere tekrar hatırlatmak isteriz. Bundan sonra ki ticari ve şahsi hayatınızda başarılar dileriz. MDS GLOBAL İNVEST

Büşra
2 Kasım 2023 11:39

Oraya 15 gün işlem falan yapmak istemiyorum. Madem paramı yatırdığınızı iddia ediyorsunuz IBAN numarama yatırın ve dekont atın. Madem hesabım da paramı çekmek istiyorum. İnsanları oyalamayın

Yorumlar(13)

Özlem
2 Nisan 2024 21:19

Özlem
30 Mart 2024 11:33

Biz de Telegram'da 'Matriks Borsa' adında bir gruba katıldık. Grubun yöneticisi a*** b*** Bey, bize daha çok kazanacağımızı söyleyerek ikna etti. 'Mds Global Invest'te para yatırdık ve işlem yapmaya başladık. Bir tane trader olduğunu söylediği kişi de yardımcı oluyordu. İşlem veriyordu, WhatsApp üzerinden ismi k***. İlk on beş günün sonunda paramızı almak istedik. Bir ay işlem yapma zorunluluğumuz olduğunu söylediler. Tamam dedik ve 3 bin dolar kar elde ettik. Bir ayın sonunda son anda işlem verip, işlemler kendi kendine kapanmaya başladı. Durumu dile getirdiğimizde düzelme olacağını ifade ettiler. İşler ters gittiğinde ise bizi oyaladılar. Karımız yarım saatte sıfırlandı. Ana paramızı talep ettiğimizde, 'Biz de zarardayız, veremeyiz' dediler. Beni gruplardan engellediler. Şikayet edeceğimi söyleyince k*** Bey, WhatsApp üzerinden tehditvari ses kayıtları göndererek tazminat açılacağını söyledi. Biz mağdur olduk. Ben gerekli işlemleri dün yaptım. CİMER'e de başvurdum. İçişleri Bakanlığı'na da bilgi verdim.

Selahattin
21 Aralık 2023 11:08

Serhat sen kimsin yardımcı olurum diyorsun sana nasıl ulaşacağız nasıl ekleyebiliriz seni

13 Kasım 2023 14:24

Sanırım aynı yere ve kişilere karşı mağdur edildik hesap kendi kendine satış yapmış ve bütün param gitti çok profesyoneller dava açacağım

Serhat
Şikayeti Çözüldü
8 Kasım 2023 19:15

Paranızı aldınız mı?

20 Aralık 2023 21:042.776

Midas Yatırım olarak tanıtan ve daha sonra MDS Global olduğu anlaşılan bir şirketten arama aldım. İlk etapta 3.000 TL ya...

4 Destek

Mds Global Invest Mağduruyum

19 Ocak 2024 14:583.451

Kendini Trader olarak tanıtan m. Y… İsimli kişi midas Programının adını kullanarak Türk borsası sisteminin riskli olduğu...

3 Destek

14 Aralık 2023 11:452.257

Mds global denilen yatırım aracına danışmanlar aracılığıyla para yatırdım. Birkaç gün kar aldıktan sonra ne hikmetse işl...

1 Destek