Mbm İnşaat Sattığı Evin Arkasında Durmuyor

17 Ağustos 2023 12:152.808

Mbm İnşaat dan 2020 yılında s***** isimli satış temsilcisinden Ankalife Prestij sitesinden 1 daire aldık. Firma satıcısı ile ilk satın alma aşamasında dairedeki bütün problemleri görüştüğümüzde hepsinin giderileceğini söyledi fakat değişim yapılması gereken bir çok şeyi WhatsApp konuşmaları halen durmasına rağmen yama yapmaktan ileri seviyeye götüremedik. Sözde daireyi 5 yıl garantili olarak satıyorlar. Son dönemlerde yoğun yağmur yağması sebebi ile artık tüm dairenin camlarından su girmesinden dolayı firma ile tekrar iletişime geçtim fakat haftalardır ısrarla aramama rağmen dönüş alamadım. Şu an bütün dairedeki camlar için kendim bir firma ile anlaştım kendim tamir ettireceğim. Ben WhatsApp görüşmelerinde satışı yapan arkadaşa madde madde bütün problemleri belirtmeme rağmen bütün sıkıntılar neredeyse duruyor olduğu gibi. Hepsini geçtim en önemlisi camlardan müthiş şekilde rüzgar ve her yağmur yağdığında su giriyor. Ayrıca geçen yıl salon duvarı boydan boya çatladı bunun için defalarca yine görüştüm ama maalesef yine dönüş alamadım. Gerçekten çok ilgisizler.