Şadiye sonuçtan çok memnun

Maydonoz Döner Tavuk Derisiyle Yapılmış Dürüm

11 Nisan 2024 22:01
Şadiye'nin Teşekkür Mesajı
“Sevgili Müşteri hizmetleri yetkilisi Melike Hanıma çok teşekkür ederim, çok ilgili tatlı dilli ve çözüm odaklıydı. Markaya devam etme kararını aldırdığı ve bu kadar güzel iletişim kurduğu içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.”

Şu an o kadar midem bulanarak yazıyorum ki. Tavuk Eti değil derisiyle yapılan bir dürüm sadece bunu söylemeliyim. İlk kez aldığımda da karşılaştım denk gelmiştir dedim tekrar şans verdim ancak 2 3 4. Eşim almış gelmiş yine deneyeyim dedim öyle büyük büyük koca deri parçaları tavuk yok o kadar kötü ki anlatamam. Merak ettim ciddi manada, neden? Neden sadece tavuk derisini tercih ettiğinizi. Dürümden soğuduk sayenizde, keşke getirseydim geri de bu dürümü yapanlar yeselerdi içinden çıkardığımız derileri, hoş çıkarınca geriye bir şey de kalmadı ama

12 Nisan 2024 10:31 (Şikayetten 12 saat sonra)
12 Nisan 2024 12:59

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla, Maydonoz Döner

Şadiye
Şadiye
12 Nisan 2024 13:01

Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2025 19:05

09 Ağustos 2024 15:07
Maydonoz Döner Çiğ Et Bayat Lavaş
Murat sonuçtan çok memnun

11 Nisan 2025 16:51
"Firma yetkilileri belirtilen şube hakkında hemen işlem başlattığını belirttiler. Bu konuda hızlı ve Güvenilir bir şekilde aksiyon aldıkları için teşekkür ederim kendilerine."
Maydonoz Döner'de Tekrarlayan Tavuk Derisi Sorunu Ve Sağlık Problemleri
Maydonoz Döner'de Tekrarlayan Tavuk Derisi Sorunu Ve Sağlık Problemleri