Mavi Ay Sürücü Kursu Deneyimim

01 Ekim 2023 10:29

Mavi Ay Sürücü Kursu, sürücü adaylarına süreç boyunca özensiz ve ilgisiz yaklaşımlarıyla büyük bir stres kaynağı olmuştur. Bayan olan sahibi, çalışan hoca hanımlara karşı kaba ve saygısız davranışlarda bulunmaktadır. Sahibi tarafından yapılan hakaretlere varan saygısızlık ve haksızlık sonucunda sağlığım bozuldu. Hakkımı helal etmiyorum.

01 Ekim 2023 16:11

Mavi Ay Sürücü Kursu, Konya Selçuklu'da kızımla kayıt olduğumuzdan beri hiç memnun kalmadık. Sürücü adaylarına süreç boyunca özensiz ve ilgisiz yaklaşımlarıyla benim ve kızım için büyük bir stres kaynağı oldu. Bayan olan sahibi, çalışan hoca hanımlara karşı kaba  davranışlarda bulunduğuna bizzat şahit oldum. Sahibi tarafından yapılan şahsıma yapılan hakaretlere  ve haksızlık sonucunda sağlığım bozuldu. Hakkımı helal etmiyorum.

01 Ekim 2023 16:01

Mavi Ay Sürücü Kursu, sürücü adaylarına süreç boyunca özensiz ve ilgisiz yaklaşımlarıyla büyük bir stres kaynağı olmakta. Bayan olan sahibi, çalışan hoca hanımlara karşı kaba ve saygısız davranışlarda bulunduğuna bizzat şahit oldum. Sahibi tarafından şahsıma yapılan hakaretlere ve haksızlık sonucunda sağlığım bozuldu. Hakkımı helal etmiyorum.

Heyo sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Okyanus Sürücü Kursu Eğitmeninden Şikayetçiyim

27 Kasım 2023 14:18

20 Haziran 2023 18:34
Kayacan sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Sürücü Kursu Organizasyon, Direksiyon, Araç Ve Eğitmen Sorunu

03 Haziran 2023 18:23