Gülin sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 09:55

Firmamıza yılbaşı için küp notluk ve takvim bastırmak üzere iletişime geçtiğim A*** Hanım parayı alana kadar çok güzel ilgilendi. Ocağın 2. Haftasında kargolar tepe taklak olmuş vaziyette elimize ulaştı. Takvimlerin basımları hatalı ve kalitesi güneşte kalmış gibi rengi solmuş bir şekilde geldi. Defalarca aramama ve mesaj atmama rağmen asla geri dönüş yapılmadı. Yetkili biriyle konuşturacağım deyip 2 hafta beklettiler. Tamamen mağdur olduk. Takvimleri kullanamadık. Parayı verdiğimizle kaldık.

16 Ocak 2024 15:33 (Şikayetten 5 saat sonra)

Ürünleriniz ocağın ilk haftası kargolanmıştır. Baskı kalitesinden değil sizin kendi yaptığınız çalışmada renk bozukluğu vardır. Ayrıca telefonlarımız devamlı açık sizinle üretim müdürü görüşmesine rağmen bazı şeyleri hala kabul etmediniz. Firmamız elinden geleni yapmıştır.

Gülin
Gülin
16 Ocak 2024 16:07
Matbaafix.com Hatalı İş

Üretim müdürü görüşmemizde bana size geri dönüş yapacağım dedi. Geri dönüş sağlamadı. Tarafıma iletilen bir geri dönüş bulunmamaktadır. Tasarımcınızın onayına sunulan bir şey nasıl tasarım hatası olabiliyor? Kaç defa telefon görüşmesi yaptığımızda kayıtlarda mevcuttur. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulacaktır. Renk konusu baskı makinesiyle alakalıdır. Notluklarda da aynı şekilde düz bir renk olmasına rağmen bir tanesi açık mavi diğeri koyu mavi. Bu da tasarımla alakalı mıdır?

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 22:05

10 Temmuz 2023 13:19
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 09:22
Aybike sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 19:57

19 Eylül 2023 14:54