Emre sonuçtan hiç memnun değil

Martı Çözüm Odaklı Çalışmıyor

05 Şubat 2024 21:58

17 Şubat 2024 01:47

Martı ileri teknoloji firması, habersizce banka hesabımdan 320 TL çekti. İade konusunda sorunun çözüldüğünü söyleyerek beni oyalıyorlar ve paramı iade etmiyorlar. Mahkemeye başvuracağım ve Martı'nın gerçek yüzünü herkese göstereceğim. İnsanlara taksilere binmeme konusunda tavsiyelerde bulunuyorlar. Ancak Martı'nın sahibi, en büyük yalanı kendisi söylüyor.

martidan-beklenmedik-hesap-hareketi-1.jpg
05 Şubat 2024 14:05

Martı moped kapatma arızası ile ilgili bir durum

05 Şubat 2024 22:38 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

07 Şubat 2024 21:29

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

07 Şubat 2024 21:32

Müsaitim

12 Şubat 2024 15:31

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

12 Şubat 2024 15:36

Martidan Atakan bey problemin çözüldüğünü aktardı teşekkür ediyoruz

17 Şubat 2024 22:58

Atakan bey ödeme yapılmadı nasıl bir kurumsunuz insanları aldatıyorsunuz konu internete düşünce insanları yanıltma pahasına yalan söylüyorsunuz mahkemeler bu olayı takip edecektir