Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Martı Resort Hotel Martı Otel Resort Değerlendirme

04 Ağustos 2024 08:35

Martı Resort otele bugün giriş yaptık 7 aile beraber rezervasyon yaptık. Girişte vale yok aracı yer bulabilirseniz siz park ediyorsunuz yoksa itfaiye alanına yönlendiriyorlar. Valizlere yardım eden arkadaşlar 14-15 yaşlarında ve çok giriş olduğunu işleri bitince alabileceklerini söylüyorlar. Lobide kendini müdür yardımcısı olarak tanıtan ve insan ilişkileri sıfır olan eleman kıvırcık saçlı ismi A**** mi emin değilim boşalan odaları 2 aileye verdi kalan 2 aile bekleyin dedi saat 14:30 dan sonra ancak teslim edebildiler. Her ne zaman giriş yapacağız dediğimizde bizi tersledi ve telefonda bizimle ilgili konuşurken sorunlu aile var ya onların odaları diye tanıttı. Yemekhane çok kirli tabak yok gelen tabaklar kirli elemanlara tabak yol diyorsun diyorlar içeride de kalmadı yemek almak için uzun bir kuyruk var yemek çeşidi aşırı az dün balık günüydü hayatımda ilk defa levrek yiyemedim tavuk ve balık dışında tek çeşit et var oda ne Eti belli değil. Çorba ve salata yiyebildim aç kaldık. Çocuk büfesi makarna ve nugget var oda sınırlı sayıda. Otelin her yerinde hayvan var restoranda buna dahil. Restoranlar da klimalar bozuk. Lobide klima bozuk ortak alan WC leri kirli ve sabun yok. Otelde 2 yerde pastane var ikisinde de kuru pasta çeşitleri aynı başka bir şey yok. İçecek servisi yok otelde deniz havuz lobi akşam da dahil tüm servisler Self Servis hatta bir kahve makinesi koymuşlar onu da siz yapıyorsunuz. Çalışanlar aşırı kötü bir çerez istiyorsunuz sanki kendi cebinden çıkıyor aşırı sert ve kaba hareketlerle size veriyor. Türk kahvesi istedim yaptılar getiren yol 10 dakika geçti baktım standın üzerine koymuş buz gibi olmuş kahve benim almamı bekliyorlar haberde vermiyorlar gelip alın diye. İçecek almak için uzun bir kuyruk sonucunda ancak ulaşabiliyorsunuz. Alkollü içeceklerin kalite olanları ücretli. Çay istiyoruz şu an çok yoğunum getiremem diyorlar. Eleman sıkıntı çok fazla. Otel çok kirli odalara bakan 1 kişi var her yerle o ilgileniyor. İlk defa bir otelde güneş geçiren perde gördüm oda sabah güneşi alıyor ve 7:30 da uyandık. Havuzlar kirli. Otelde ilk gün ki deneyimim bu daha yazacağım kendi paramızla rezil olmak bu olsa gerek.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 12:28
Rezan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 09:01
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 10:21
Otel Hayal Kırıklığı: Hijyen Ve Hizmette Büyük Sorunlar
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 00:08
Grand Cortez Resort Hotel Pişmanlık
Nur sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 08:25