Osman sonuçtan çok memnun

02 Mart 2024 15:21
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi konusunda vesile olan başta Göksel Bey'e ve Marshall'a teşekkür ediyorum. Diğer kullanıcılara da renk seçtikten sonra uygulama yapmadan önce deneme boyalarından uygulamalarını tavsiye ediyorum.”

Koçtaş'tan 27.02.2024 tarihinde Marshall Sil-Pak Sabun Köpüğü On. 00.8 Kodlu kartelada doğal renkler adı altında satılan duvar boyasından aldım. Yetkiliye söylediğim ilk şey internette okuyorum alttan başka ton pigmentler çıkıyor. Ben sadece kırık beyaz bir renk istiyorum dedim. Arkadaşta o zaman doğal renklerden seçeceksiniz diye belirtti. Fakat eve gelip boyacı duvarları boyamaya başladığında boyanın altında lila tonları belirmeye başladı. Duvar sanki çok açık lila tonlarında gibi gözüktü. Hatta ustaya söylediğimde boyanın üzerinden kırmızımsı bir tabaka vardı zaten dedi. Karteladaki renk eğer kutudan çıkmayacaksa biz o zaman abi sen ver kafana göre, ne çıkarsa şansımıza mı diyeceğiz yahu? Yani bu mağduriyet nasıl giderilecek hiç bilmiyorum.

04 Mart 2024 08:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

04 Mart 2024 19:35

İnşallah bekliyoruz.

05 Mart 2024 12:50
Marshall Sil-Pak Sabun Köpüğü Rengi Lila Çıktı

Boyanın beklediğinde üzerinde beliren tabakaya ayrıca bakmanızı öneriyorum. Bu renk Sabun Köpüğü adı altında karteladan seçtiğimiz rengin kendisi.

05 Mart 2024 16:51

Marshall Boya iletişime geçmeyi düşünüyor musunuz acaba

20 Mart 2024 16:47

Güncel durum;1 hafta önce Göksel bey gelip numune aldı. Numune sonuçlarını bekliyorum. Numune sonuçları ne olursa olsun, anladığım kadarıyla Marshall sadece boya ücreti ya da yeni boya temini yaparak süreci yönetiyor. Aradaki boyacı maliyetiyle baş başa kalan yine siz oluyorsunuz.

04 Nisan 2024 21:42

Sevde sonucu yetersiz buldu

02 Mart 2024 20:33

Ertuğrul
11 Eylül 2024 23:36

06 Mayıs 2024 00:31
Buse sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2025 03:08
"Aradılar çok ilgilendiler boya gönderecekler bebekli biri olarak çok teşekkür ederim yaptıktan sonra güncelleyeceğim resimleri"
Yanlış Renkte Boya Teslimatı Ve Acil Çözüm Talebi
yanlis-renkte-boya-teslimati-ve-acil-cozum-talebi-1.jpg