Evren sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 00:23

Yine Marmaris'te Wi-Fi internet sorunu yaşıyoruz. Bir aydan uzun süredir düzeldi diye mutlu idik ancak bu durum çok uzun sürmedi. İki gündür kötü olan internet bugün hiç çalışmıyor, yaptığımız aramalar yanıtlanmadığı için genel bir sorun olup olmadığını öğrenemedik. '1. sıradasınız' diyen telesekreter kaydına 15 dakika dayanabildim. Artık numaramızı ezberledikleri için verecek cevap olmadığını düşünüyor ve açmaya gerek görmüyorlar herhalde. Daha önce anten sorunu olduğunu, antenimizin eski olduğunu ve ücretli olarak yenileyebileceklerini söylediler. 'Üst kat müsait olduğunda arayın, gelelim' dediler. Kabul ettik ve üst komşumuzun izin gününde aradık. Bütün gün evde bekledik ancak gelen, giden hatta arayan bile olmadı. Ertesi gün aramadan gelmişler ve 'Evde yoktunuz' demişler. Ne yapayım, komşuyu eve mi kilitleyeyim, işe mi göndermeyeyim? Zaten anten sorunu olsa sürekli sorun yaşardım. 16 Ekim'den beri sorunsuz kullandık. Sanırım başka bir sorun var ancak ne olduğunu açıklayabilen yok.

22 Kasım 2023 09:01 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Abone numaranızı veya cep telefonunu paylaşırsanız konu ile ilgili gerekli araştırmaları yapıp, çözüm için tarafınıza ulaşmak isteriz. İyi günler dileriz.

23 Kasım 2023 08:45

Merhaba Serkan Bey, Konu ile ilgili gün içerisinde tarafınızla irtibata geçilecek. İyi günler dileriz.

Evren
28 Kasım 2023 03:16

Keşke hiç yazmasaydık 4 gündür İnternet hepten gitti, eskiden arada gidiyordu şimdi arada bir geliyor... Altyapı olsa bir dakika düşünmem değiştiririm ama mecbur kaldık Allah elinize kimseyi düşürmesin.

Marmaris Wi-Fi: Kesintisiz İnternet Hayali

24 Kasım 2024 11:14
Marmaris Wi-Fi: Kesintisiz İnternet Hayali
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 10:29
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 17:48

12 Aralık 2023 11:58