Buse sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 14:51

05.08.2023 tarihinde markalife yani taçev den Grand 11 parça tencere seti aldım. (başka ürünler de aldım ancak çok şükür onlarda sorun çıkmadı.) ürünün cam kapakları dalgalı, çizikti. WhatsApp'tan müşteri hizmetleriyle görüştük fotoğraf istendi ve değişim için kod gönderdiler. Yeni ürün geldi oda aynı sorunla geldi ve yine değişim için gönderebileceğimi söylediler bende gönderdim. Daha sonra gelen üründe de aynı sorun olunca sadece kapakları değişime gönderdim ve yine aynı şekilde dalgalı, çizik geldi ve tutma yerleri yamuk geldi. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde dalgalanmanın normal olduğunu kullanıma engel teşkil etmediğini belirtti. Madem sorun teşkil etmiyordu neden 3 kere değişim için kabul edildi. İade etmek istediğimi de belirttim ama iade sürem geçtiği için kabul edemeyeceklerini belirttiler, yerine başka bir ürün almayı teklif ettim kabul edilmedi. Bu ürünün üretimsel olarak hatalı olduğunu düşünüyorum ve sorunumun çözülmesini istiyorum. Sonuçta kimse aldığı üründe defo olmasını istemez. Sonuç alamama halimde Tüketici Hakem Heyeti'ne de müracaat edeceğim.

Busra
22 Temmuz 2023 10:56
Favorsu.tr Resimli Kolye Sıkıntısı!
Sultann sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 19:03
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 20:28

12 Temmuz 2023 10:47