Bahadır sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Mariobet Yasal Olmayan Siteler Hakkında

01 Haziran 2024 07:17

Arkadaşlar, Mariobet'te bir sorun yaşadım. Para yatırdım ve 7 saat geçmesine rağmen hiçbir hareket olmadı. Ayrıca geceden beri oyalama taktiği içerisindeler. Bir canlı destek yazışma yerleri var ama her şeye otomatik cevap veriyor. Bence daha iyi ve güvenilir siteler bulmaya çalışın. Benimki sadece bir tavsiyedir; kimse zarar görmesin. Benim giden param küçük bir miktardı. İyi günler.

05 Eylül 2024 12:17

Dün oynamış olduğum oyunlarda 27.000 TL kazandım. Bana 2.250 slot tamamladığımda paranın yatacağını yazdılar fakat paramı çekemediğim gibi profilimdeki parayı da sildiler. Ben resmen mağdur edildim. Görsellerini de atacağım.

20 Temmuz 2024 22:51

Şikayetim Mariobet adli bir oyun sitesi defalarca sorun yaşayıp canlı destek denilen bir safsata lar koymuşlar birkaç kez yüzde yuz Bonus iade denilen bir düzmece ile insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Aslında suç bizlerin bir insan bir kez dolandırılır bence şansımızı resmi sitelerde denemeliyiz. Ama illa illegal siteyse tercihiniz o Mariobet değil farklı dolandırıcı ol. Ayan daha garanti siteleri tercih edin.

27 Haziran 2024 23:19

Arkadaşlar mario bet sitesinin ne kadar dolandırıcı bir site olduğunu aslında anlamak çok zor değil giden 995 TL mi dekont ve ekran görüntüsü ile yazmıştım şu anda da 1 önceki şikayetimi geri çekmem için aradıkları numarayı aramaya çalıştığımda düşmüyor numarada 021628603 02 bu no sizi ararsa sakin açmayın dolandırıcılık yani mariobete ait bir nodur

27 Haziran 2024 23:00

Arkadaşlar Mariobet kadar aşağılık dolandırıcı bir site yok denemeniz ve oynamanız gereken daha düzgün siteler var para yatırdım 995 TL halen saatler oldu geçmedi ama çok önemli değil gerizekalılar biz hemen hemen her gün oynuyoruz bu oyunları önereceğim siteler İmajbet ve Jojobet mariobetten uzak durun yüklü meblağa Olduğunda sıkıntı yaşarsınız

27 Haziran 2024 22:38

Ben o kadar oyun sitesinde oyun oynadım ama maroibet kadar dolandırıcı bir site daha görmedim 995 TL yatırdım ama tam 3 saat hesabıma geçmedi ve halen dalga geçer gibi dekont falan diyorlar oyun oynayan arkadaşlara tavsiyem bu siteden uzak durun dekont ve gönderdiğim kisi ve site adi görünüyor her şey delilli

01 Haziran 2024 14:17 (Şikayetten 7 saat sonra)
10 Haziran 2024 00:20

Teşekkürler

Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Yıldıray
17 Eylül 2023 14:54