Kadın Doğum Bölümünde Yetersiz İlgililik Ve Bilgi Eksikliği

06 Aralık 2024 14:57

Maltepe Devlet Hastanesi kadın doğum bölümü Dr. G****** K*** Ö****'e bugün gittim (sistemde bir tek bu randevuyu bulabildiğim için). Kendisi çok ilgisizdi, gözüme bile bakmadan ekrana bakarak bir şeyler mırıldandı. Son raporumu bile görüntüleyemedi. Bana önceki sonucum üzerinden, daha önceki doktorumun tam tersi bir şekilde abartılı ve olumsuz bir yorum yaptı. Öğle aramdan ayırıp gittiğim için üzerinde durup kendisiyle uğraşamadım, zaten o soğuk ortamdan kaçmaya yer aradım. Keşke gitmeden önce yorumları okusaydım. Biz kadınlar için böylesine önemli bir branşta böyle ilgisiz ve bilgisiz doktorların çalışıyor olmasına çok üzülüyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Nil
Nil

Yaşadığım en kötü doktor tecrübesi oldu benim için de. Çok geçmiş olsun.

Elif
Elif

Katılıyorum ben de gittim aynı doktora beni ağlatarak gönderdi. Umurumda bile olmadı. Aynı şekilde asistanı da öyle davrandı. İçeri girdiğimde yaşlıca bir kadın vardı. Çıkarılmasını rica edemediğim için yan taraftaki odada şikayetimi söyleyebilir miyim dedim ve annesinden çıkmasını isteyince bana tavır aldılar. Resmen kötü davrandılar. Daha özel durumlar var anlatamıyorum. Canımı yaktılar, böyle bir doktorun hala çalışıyor olması beni gerçekten şaşırtıyor. Umarım erken zamanda görevden alınır. Maalesef işinde iyi olmayan bir kişi.

Sibel
Sibel

Yaşadığınıza üzüldüm haklısınız bence de görevden alınmalı. Yüzlerce kişinin hayal kırıklığına uğrama sebebi. Böyle hassas bir branşta asla çalışmaması gereken bir tip.

İlgisiz Ve Soğuk Doktor Deneyimi Moralimi Bozdu

08 Ocak 2025 12:28