Zehra
28 Temmuz 2024 23:56

2 gün önce makbul mağazasından aldığımız cevizin içinden çıkana bakar mısınız yani bu nasıl bir sorumsuzluk. Koskoca firmasınız inanılır gibi değil resmen. Hayal kırıklığı... Üstelik kilosu 350 TL. Lütfen gereği yapılsın. Haksız kazançtan şikayetçiyim böyle firmaların denetlenmesini rica ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

29 Temmuz 2024 11:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız bu olumsuz durum konusunda çok üzgünüz. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ve Hijyen şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
13 Temmuz 2024 14:29
Cansu sonuçtan memnun

Makbul Cevizli Sucukta Saç Çıkması Ve Hijyen Sorunu

Cansu
19 Ekim 2025 22:42
"Ücret iadem gerçekleştirildi. Sürecin çözülmesinden memnuniyet duydum. Umarım benzer bir durum tekrar yaşanmaz. Mağaza personeli ve bölge sorumlusu, süreci çözmek adına gerekli ilgiyi gösterdi."
Makbul Cevizli Sucukta Saç Çıkması Ve Hijyen Sorunu
makbul-cevizli-sucukta-sac-cikmasi-ve-hijyen-sorunu-3.jpg
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
06 Mayıs 2025 18:03
"Merhabalar, şikayetimin ardından bölge sorumlusu ve bölge müdürüne kadar aranıp defalarca özür dilendim, çok kibar ve ilgili insanlardı naçizane hediye göndermişler özür mahiyetinde, zaten ellerinden başka bir şey gelmez zira bu gıda benim yaşadığım değişmez, inş daha dikkatli olacaklarını ve böyle bir şeyden ötürü şaşırdıklarını anlattılar, teşekkür ederim yetkili arkadaşlara çok ilgiliydiler. Teşekkürler..."
Lokumun İçinden Sigara İzmariti Çıktı, Hayal Kırıklığına Uğradım!
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Kasım 2024 10:07