Merve sonuçtan memnun değil

11 Temmuz 2023 15:39

1 sene önce aldığım ürünü yanlış getirdiler. Rengi, modeli her türlü farklı bir şekilde bir ürün geldi. Elimdeki fotoğrafı gösterdiğimde ise firmanın artık kumaşı değiştirdiğini söylediler. İnsanları mağdur ediyorlar. Tamamen beğendiğimin dışında belki de aldığım üründen daha uygun bir masa geldi. 1 sene önce aldığım ürün fiyatıyla günümüz şartlarında nasıl bir masa alabilirim? Gereken her yere şikayet edeceğimden şüpheleri olmasın. İnsanların zekasıyla dalga geçiyorlar resmen.

15 Temmuz 2023 14:38

1 sene önce aldığım ürünü yanlış getirdiler. Rengi, deseni her türlü farklı bir bir ürün geldi. Elimdeki fotoğrafı gösterdiğimde ise firmanın artık kumaşı değiştirdiğini söylediler. Merak ediyorum ben ürünü aldığım günün ertesi firma ürünü mü kaldırdı ya da değiştirdi. Hadi diyelim öyle oldu bundan haberdar olmam gerekmez miydi? Bu sene ürün değişti gibi saçma bir açıklamanın kabul edilebilir bir yanı yoktur geçen sene alınan ürün sipariş edilir bekletilir kodu yanlış girdik Ya da ürünü sipariş etmedik diyerek dürüst olabilirsiniz sevgili Mahir bey çalışanları. Getirmeyecekleri ürünü neden mağazada tutuyorlar onu da anlamış değilim kendi kafalarına göre mobilya getiriyorlar sonra da iade edebilirsiniz diyorlar yahu ben 1 sene önce aldığım ürünü bu sene o fiyattan alabilir miyim? Sonuç olarak sözleşmemde krem yazan sandalyelerim beyaz renkte gelecek. Kısaca böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsanız gidin sürpriz yapmayacak daha güvenilir bir yerden alışveriş yapın.

Elit Masa Sandalye Elit Masa Yanlış Ürün Gönderiyor

06 Temmuz 2024 11:24

Yanıltıcı Hizmet Ve Yetersiz Müşteri Memnuniyeti

26 Ocak 2025 20:22
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yön Mobilya Katlanır Masa İade Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

17 Nisan 2025 14:12

10 Ocak 2025 19:48
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 15:10