Üzümlü Magnum Av Tüfekleri FMT12 Av Tüfeği Kalitesi Ve Eksik Parçalarla İlgili Sorunlar

04 Kasım 2024 07:35

FMT12 şarjörlü av tüfeği aldım, kalite çok kötü. Tüfek tutukluk yapıyor ve bazı parçalarını eksik veriyorlar. İki adet şarjör yanında gelecekti, ancak göndermemişler.

Yorumlar (9)

Komutan

Ucuza mal alınmaz kalitesiz ve kaçak ürünler

Enes

Usta nasıl tek kurşun hiç attinmi namlusu nasıl

Onur

Efendim ben müşteri temsilcisi onur Selçuk isminizi göremediğimiz ve kim olduğunuzu bilmediğimiz için buradan yazdık tek tek testleri yapılır ve gönderilir eğer bir probleminiz varsa bize ulaşabilir sorunları çöze biliriz. Biz kimseyi kandırmayız ürünlerimizin her zaman arkasındayız gerekirse yeni bir ürün göndeririz gerekirse yeni üst modelini göndeririz sorununuzu çözeriz

Dlt
Dlt

Hocam bugün atış yaptık düşük gramlı fişeklerle tutukluk yapıyor yüksek gramlıları çok güzel atıyor bir sorun görmedik art arda 10 atış yaptık bir sorun olmadı ürün eksiksiz geldi tam otomatik modelleriniz var mı

Komutan

Usta herkes sizin tüfeklerden şikayetçi alacaktım yorumları görünce vaz geçtim

Komutan

Çalışması nasıl üstad bende alayım diyorum

Uğur
Uğur

Fmt av tüfeğini aldım ve birtane tavşan vurdum 4 atışta. Silahın pimi düştü 5 ay bekledim pimi göndermediler.

Enes

Abim nasıl mermi atıyor tek kurşun nasıl atması

Onur

Efendim müşteri temsilsi onur Selçuk ben bana WP den ulaşın sorununuzu çözelim çok aşırı bir yoğunluk dönemine denk geldi gözden kaçtı herhalde ürünlerimizin her zaman arkasındayız sizde bunu güzel bir şekilde foto paylaşarak yapmışsınız dediğim gibi yazın sorununuzu çözelim

Ayyıldız sonuçtan memnun değil

Hatsan Silah Sanayi Ürün Eksiklikleri Ve Dağıtım Sorunlarıyla Boğuşan Müşteri

17 Nisan 2024 08:31
Emirhan sonuçtan memnun değil

Aksa Arms Malının Arkasında Kesinlikle Durmuyor

Emirhan
28 Mayıs 2024 16:18
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Sarsılmaz Sar9 Gen3 SC Silahın Şarjör Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

03 Haziran 2025 15:14
satin-aldigim-sarsilmaz-sar9-gen3-sc-silahin-sarjor-sorunlari-ve-hayal-kirikligi-1.jpg