Magic Play Marmara Forum Şubesindeki Personel Hakkında Şikayet

13 Temmuz 2023 21:11

Magic Play Marmara Forum şubenize devamlı çocuğumu getiriyorum. Daha önce aynı personelin müşterilerle ve çocuklarla ilgilenmeyip telefonla ilgilenmesi kavgasına şahit oldum. Her seferinde kızı boş ver diye teselli ettim, ki keşke etmeseydim. Bugün tekrar çocuğumu getirdin ve çocuğun teki tek girmiş çocuğumu itti. İlkinde ama olmaz öyle yapılmaz dedim çocuğa, ikinciye yapınca personele söyledim. Ailesi nerede çocuğun dedim, çocuğu alıp sanki çocuğu dövmüşüm çocuğa bir şey demişim gibi çocuğa ne oldu. Naptı gibi cümleler kurup bana dik dik baktı. Süre bitti çıktık yanında kimse yokken uyardım, bak yaptığın yanlış böyle yaparsan çocuğu korkutursun diye ikaz ettim. Hem çocuklarla ilgilenmeyip hem de üstüne bağırıp çağırıp üslupsuzca konuştu. Beni deliye çevirdi orada kızıl saçlı adını bilmiyorum ama bu ilk değil. Bugün ben değil, ama yarın bir başkası haddini bildirir, sizde devam edin. Böyle personel çalıştırmaya çocuğuma dua etsin.

Turgut

18/07/2025 tarihinde çocuklarımla uğradığım oyun salonuna yüzümüze bile bakmayan çalışanlarla karşılaşmak çok kötü bir durum oradan hemen ayrıldık

27 Nisan 2024 17:24

Magic Play Marmara Forum'dan Kovulma Hikayesi

11 Mayıs 2024 12:54
Tc Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Playland Çocuk Eğlence Merkezinde Ödeme Ve Hizmet Sorunu

Tc Tuğba