Madam Yorki Pet Kuaför Eğitimi Hakkında

09 Ağustos 2023 20:10

Bir süre önce Günden Uzuner'den pet kuaförlük eğitimi aldım. Birçok arkadaş gibi bir umutla ve kendisine inanarak şehir dışından eğitimlerine katıldım. Kendisi ücreti alana kadar iyi olup sonra asıl yüzünü gösteren bir hanımefendidir!? Eğitim verecek ne bir donanıma ne de üsluba sahip değildir. Zaten usta öğreticiliği olmayıp başkasına ait usta öğretici belgesini kiralayarak eğitim vermektedir. Instagram sayfasında dolandırıcılara kanmayın kandırılmayın şeklinde paylaşımlarda bulunup asıl kendisi yapmaktadır.

Kendi işletmesine gelecek olursak hijyenin sıfır olduğu bu yerde kullanılan havlulardan makinelere makaslara kadar hiçbir ekipmanın sterilizasyonu yapılmamaktadır. Hepimiz patili evlatlarımıza el bebek gül bebek bakıyoruz ve eminim ki bu şekilde kötü bir ortamda hiçbirimiz çocuklarımızı hasta etmek istemeyiz. Lütfen bunu da göz önünde bulundurunuz. Ki eğitimlerde ortam ve ekipman hijyenin ne kadar önemli olduğu asıl eğitmenler tarafından üstüne basa basa öğretilir. Kendisinin bilmemesine ve dikkat etmemesine şaşırmıyorum. Özellikle g*** Hanımefendiden!?

Gönül

Merhaba Merve hanımın yorumlarına kesinlikle katılıyorum. Çalışanlarına asla etik davranmıyor. Google yorumlarını kaldırtıyor ve kendinin açtığı ve yönetici olduğu WhatsApp grubundan öğrencilere sayfama girin beş yıldız verin yorum yazın gibi dayatmalar yapıyor. Benim iş yer ile ilgili yaptığım yorumu kaldırtmış. Kendi öğrencilerine yorum yaptırmış sırf insanlar ona inansın diye ben asla tavsiyede bulunmuyorum. Eğitim kalitesi asla iyi değil hep eksik kalıyorsunuz aynı paraya çol daha güzel yerlerden eğitim alabilirsiniz.

Büşra
Büşra

Merhaba ben Büşra Ülger. Madam Yorki pet kuaför okulunda Güzden Uzuner den eğitim almaktayım. Sosyal medya da göreceğiniz şekilde. 30 yıllık tecrübesi artı üç şehirde iş yeri ve eğitim verebilecek potansiyelde olan bir insan için yazdığınız şey çok çirkin. Kısa süre önce kişisel problem yaşayan ve ayrılmak isteyen usta öğreticisi aynı zamanda öğrencisi olan kişi tarafından yapılmıştır bu yorum. Lütfen yorum yazarken isim belirtin ki bizde bilelim sizlerden bilmediklerimizi :) güzden Hanım eğitim aldığınız dakikadan dükkan açıp devam ettiğiniz hatta etmesenizde sizinle iletişimi asla koparmayan bir insandır. Ben bizzat kendisiyle Ankara eğitiminde tanışıp İstanbul'a kadar geldim ve hocalığı geçin abla kardeş arkadaş ne derseniz. Ve sadece bana özel değil tanıştığım geçmişteki öğrencileri de aynı şekildedir. Çok fazla referansı var sosyal medyada iletişim kurmanızı tavsiye ederim. Böyle profesyonel olmayan insanlara inanmayınız. ☺️ Madam Yorki Google yorumlarına bakın ✅

Gönül

Sen kaç gündür tanıyorsun da bu şekilde savunucu yorumlar yapıyorsun sen güzden uzuner'in yeni çalışanı değil misin sırf yaranmak için böyle küçük şeyler yapma elimde ekran görüntülerin var onun hakkında ne söylediğine dair. Tabi eğer büşra sen isen eminim güzden uzuner yapıyordur yorumları öğrencisinin adına. İyi bir eğitim vermiyorsun artık kabul et boştan yere o kadar emek be para veriyoruz. Bence sahayı daha profesyonel insanlara bırakmalısın ve yorumları kaldırmayı bırak. Herkes okusun kim haklı kim haksız karar versin

Merve
Merve

Şunu da eklemek istiyorum. Kendisi Google da kötü yorumları engelleyip kaldırarak ve çevresindekilere iyi yorumlar yaptırarak kendisini aklamaya çalışsın, ne kadar başarılı oluyor orası tartışılır. İşini iyi yapan her an her şartta göz önünde olmayı başarıyor, yapamayanlar da reklamla olmaya çalışıyor :) Sektöre yeni atılan arkadaşlar da inanıyor :d

Loulou PetShop Loulou Pet Kuaförü Hiç Memnun Kalmadım.

22 Haziran 2023 20:30
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 19:17