Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Beyaz Kod Yalanı, Mağduriyeti Yaşatılan Kızım

02 Haziran 2023 09:39

12.05.2023 'te 14.52' de 7 yaşındaki kızımı Kartal lütfü kırdar eğitim araştırma İstanbul hast. Çocuk bölüm dr... ** randevu saatim gelmesine rağmen içeri çağrılmamamızdan dolayı odaya girip seslendim diye o esnada telefonda odada sağa sola hararetle konuşma yapıyordu. Telefonunu kapatınca ne hakla odaya girersiniz diye bana ses yükseltmesi yapıp cevap verdim diye de üzerime makyaj çantası fırlatıp ne vuruyorsun diye bağırması sonucu beyaz kod verdiği için hem kızım hem ben mağdur haksız psikolojinin yerle bir edildi. Hakkımı savunamadım bile başhekime gitmek istedim. İftiraya uğradım.

Güvenlikler bana gözdağı verdi. Her önüne gelen başhekime gidecekse kendileri ne güne duruyorlarmış beni tahrik ettiler. Tek yapabildiğim avazımca bağırabilmek oldu. Bütün kamera kayıtlarına bakılmasını istedim. Karakola şikayete gittim hiçbir temasın olmamasına rağmen kayıtlarda mevcuttur dememe rağmen sırf dr... Beyaz kod verdi diye beni kimse dinlemedi. Küfür ve şiddet iftirasına uğramama mi yanayım, kızımın bozulan psikolojisine mi, kızımı ne muayene ettirebildim ve kızım dr... A bir daha gitmek istemiyor o gün çok ağlayıp korktu yavrum hasta hakları yok mu bunu bana yapan dr. Ruh sağlığı yerinde olmadığını düşünüyorum. Hele hele çocuk doktoru ise CİMER'e şikayet ettim adlı mercekte cevap. Aldım peki Sağlık Bakanlığı bu dr. hakkında inceleme yapması gerekmiyor mu? Ortada tamamen iftira çamur atma var insanlara canınızı nasıl emanet edin diye bilinir öyle bir dr.a.

Özden sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Eğitimsiz Asistanlar

16 Eylül 2023 10:25
Hami sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 14:31
Arben sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 10:08

09 Mayıs 2024 17:53