Love And Beauty (Antalya) Haksız İcra Dosyası

Love And Beauty (Antalya) Haksız İcra Dosyası
30 Eylül 2024 15:41

Antalya/Işıklarda bulunan Love and Beauty Güzellik Merkezi, aşağıya bir adet danışman koyup ısrarla beni yukarı çıkartmak isteyen beyefendi, çıkmak istemediğimi söylememe rağmen çıkarıp üstüne üstlük oranın personeli prosedür gereği ödeme karışmasın diyerek hiçbir şekilde yasal bir zorunluluk olmadığı gerekçesiyle bir kağıt imzalatıyor ve bana senet olduğunu söylemeyerek. Benim adıma randevu günleri oluşturarak beni randevuya çağırıyorlar. Gelmeyeceğimi, iptal edilmesini istememe rağmen gününü değiştirebiliriz, iptal edemeyiz, müsait olunca bizi arayın deyip suratıma telefon kapatıyorlar.
Olayın üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen bugün beni hukuk bürosundan arayıp adıma icra dosyası bulunduğunu ve 31.000 para istediklerini söylüyorlar. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yorumlar (23)

Yulya
Yulya

Sahra Hanım aynı durumdayız. Sizinle iletişime geçebilir miyiz? Hangi adımları izlediniz ve davanız sonuçlandı mı?

Nisa
Nisa

Banada yardım eder misiniz o Fırat söyler banada yazdı aradı ailemi korkuyorum

Yonca
Yonca

Bende de aynı konu hakkında aradılar bana da ulaşabilir misiniz

Menice
Menice

Ne yaptınız acaba bir çözüm bulabildiniz mi

Gülkamar
Gülkamar

Aphrodite0121 bana ulaşın lütfen

Elif
Elif

Merhaba bizde şu an aynı sorunu yaşıyoruz dilekçemizi verdik. Sonucunuz çıktı mı acaba 2 ay geçmiş bir şey oldu mu?

Kevser
Kevser

Süreciniz nasıl geçti cevap geldi mi dilekçeden bizde aynı durumdayız gereğinin yapılmasını arz ederim

Seren
Seren

Bende aynı şeyi yasıyorum arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz ne yaptınız

Yagmur
Yagmur

Sahra hanım ben de aynısını yaşıyorum Instagram adınız nedir oradan konuşsak

Ceren
Ceren

Benim de aynı şekil başıma geldi bir arkadaşla daha görüştüm o da dava açacak şikayette bulunacak ben de aynı şekilde hepimiz Birlik olursak birbirimizi tanık olarak gösterirsek daha kolay olur Instagram adresinden bana ulaşırsanız çok sevinirim yarın ben de adliyeye gideceğim xcerenimooox

Çiçek
Çiçek

Lütfen banada yardımcı olur musnıx icralık oldum ne yapacağım bilmiyorum hiçbir seans katılmadım iptal ettiğimi söylememe rağmen

Fadime
Fadime

Arkadaşlar bir cep numarası v var mı bende aynı şekilde yim bir çözüm üretsek konuşsak

Evet hep birlikte olsak

Tea

Lütfen banada haber veriyin bende gelirim ne gerek varsa beraber yaparız çok kişi olunca Belkin kazanabiliriz nerede ve ne zaman guruşeceksiniz yazın burda geleceğim🙏

Süheyla

Ne olur bana da der misiniz dün bende yaşadım orada böyle bir şey

Mukaddes

Teşekkür ederim bende aynı yolu izleyeceğim

Tea

Böyle bir şey yapacaksınız birlikte şikayitci olabiliriz bende ayne şey yaptılar bugün avukat da aradı

Sahra

Yarın ben dilekçeni yazacağım sizde yazın irtibata geçelim

Mukaddes

İsterseniz aynı avukata verelim hatta diğer şikayet sahiplerine ulaşalım toplu dilekçe hazırlatalım o zaman gerçekten etkili olur

Sahra

Böyle bizim gibi mağdur olan çok kişi vardır ve hepimiz dilekçe yazıp verirsek haklılığımız kanıtlanır diye düşünüyorum

Mukaddes

Merhaba tüm şikayetler aynı bizim de bugün aynı şey geldi hatta icra başlatıldı görüşüp toplu bir şikayet bildirmek lazım sanırım ya da siz nasıl Bir yol izleyeceksiniz görüşebilir miyiz

Gül
Gül

Merhaba sonuç alabildinizmi

Sahra

İtiraz dilekçesi gönderip, karşılık olarak dava açacağım

Yanıltıcı İşlemler Ve Hukuki Sorunlar

12 Ekim 2024 16:19