07 Temmuz 2024 17:13

İki gün önce her zamanki alışveriş yaptığım yerden Loreal Excellence 4 saç boyası aldım. Ancak her zaman aldığım değil, başka bir ambalajı vardı. Nihayetinde aynı numara olduğu için önemsemedim, zaten üzerine eski kutusunda resmi konmuş 'yeni paket aynı renk' yazılmıştı. Ancak nasıl desem, böyle bir durumla karşılaşmadım. İlk karıştırmada yeşilimsi bir renk oldu. Dedim düzelir, saçlarıma sürmeye başladım. Ama artık bir yerden sonra inşallah bir sıkıntı çıkmaz diyerek devam ettim. Yani önceden bayağı koyu bir renk olurken yeşilimsi bir kahverengi oldu. Her zamanki sürede saçlarımda beklettiğim halde tam bir koyu kahve olmadı. Ama saçlarım yeşile filan dönmediği için çok sıkıntı yapmadım. Yıkamaya başladığımda hala yeşilimsi bir kahverengi akmaya devam etti. Zaten o vakitten sonra umudu kestim, kesin bir sorun çıkacağından emin oldum. Evet, saçlarım çok şükür yemyeşil filan olmadı ama boya hiç tutmadı. Beyazlar olduğu gibi meydanda, saç diplerimde değişik bir renk oldu. 200 liram çöp oldu. Kalitenizi bu şekilde heba ettiğiniz için söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Deniz

Aynı şekilde uzun zamandır bende 4 numarayı kullanıyorum boyayı karıştırdıktan bir sure sonra yeşile döndü paketin üzerinde yenilenen formül yazdığı için o an önemsemedim 30 dakika saçımda beklettikten sonra yıkadım saçımdaki beyazları asla kapatmadı açık bir yeşile çalan kahverengi oldu saç derimde yeşillikler kaldı küflü gibi... Gerçekten bu kadar büyük bir markaya yazıklar olsun bir daha asla tercih etmem

Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
18 Eylül 2023 12:54

Loreal Excellence 4 Numara Boya Renk Sorunu

Elif
24 Ocak 12:48
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
30 Ekim 2024 18:30