Zorla Üyelik Ve İptal Sorunu

21 Kasım 2024 13:38

Bugün Sivas'ta, üniversitenin aşağısından inerken bir adam bana gelip yabancı dilin nasıl olduğunu sordu. Ben de idare eder dedim. Üniversite öğrencisi sandım ama sonradan dil eğitimi sattıklarını söyledi. Sonra bana dil eğitiminden bahsetti. Ben de mecburen dinledim. Sonra beni üye yapmak için ısrar etti. Ben ilk başta yanaşmadım ama sonra 'sana dili şöyle öğretiriz' deyince tamam dedim. London Akademi diye bir şeymiş, ben de iyi bir şey sandım ama asla değil. T.C. kimlik numaramı, telefon numaramı ve imzamı alıp beni üye yaptılar. Şu an üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum. Şirketin telefon numarasını aradığımda, 'size 14 gün içinde dönüş yapılacak' dediler. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim.

Yorumlar (11)

Benzer Şikayeti Var

Ekle beni biraderim birlikte mücadele edelim

Yusuf

Instagram'dan istek gönderdim dostum.

Benzer Şikayeti Var

Dostum an itibariyle 11 kişi olduk sen de katıl aramıza bu haksız duruma tepki gösterelim

Benzer Şikayeti Var

Arkadaşlar videolar çalıntı çıktı bunu öne sürüp onlarla konuşun. Madde içinde cayma bedeli var. Sözlü olarak yazın cevap vermediklerinde hukuki işlemlere başvuracağınızı söyleyeyim

Umut

Merhaba dostum ben de 20 Kasım tarihinde Sivas'ta üye oldum üniversite öğrencisiyim geç olmadan birlikte bir şeyler yapalım birbirimize yardımcı olalım ulaşmak istersen Instagram adresim @umtgunel0 ve yanımda bir arkadaşım daha var o da benim gibi mağdur.

Yusuf

Olur dostum bende mağdur olarak yazıyorum zaten başkalarının da aynı durumdan muzdarip olması üzücü ama mağdurlar olarak birbirimize destek olalım çok haklısın.

Benzer Şikayeti Var

Merhabalar, ücret olarak sizden 15 bin tl mi aldılar? Benim bunu kabul etmemin en büyük nedeni bana "Marketler ile anlaşmamız var. Sadece markette çalışanlardan 15 bin, diğer üyelerden daha büyük bir meblağ alıyoruz demeseydi (tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 50bin civarıydı)

Emirhan
Emirhan

Reis merhaba Biz yarin valiliğe gideceğiz Ben yazılı olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi yazdım. Hem sözleşmenin iptalini sağlamaya çalışacağım hem de o 2 çocuktan şikayetçi olacağım. Instagram varsa yazar misin, yarin istersen bir haberleşelim ben de sivastayim

Kemal
Kemal

Aynı durumdan ben de muzdaribim geç olmadan birlikte hareket edelim Instagram adresim @kemal_demr

Benzer Şikayeti Var

Merhaba. İzlediğim videolar bana kendileri tarafından yapılmış gibi gelmediğinden biraz araştırdım. Videolarından biri Youtube.com'da ücretsiz sunulan bir video. Diğerlerinin de öyle olduğunu düşünüyorum. Şikayet için katkısı olur bence

London Akademi'nin Cayma Hakkı İhlali

22 Kasım 2024 14:42