Murat sonuçtan çok memnun

Lokman Hekim Hastaneleri Hastane Sorumsuzluğu Ve Rapor Sorunu

02 Temmuz 2024 12:35
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Hastane gerekli işlemleri kontrol edip yetkililerinden Rabia hanıma gerekli düzeltmeleri yapmıştır. Yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim”

Lokman Hekim Akay Hastanesi'nde bel fıtığından dolayı gittim, fıtık teşhisi kondu ve fizik tedavi almam gerektiği söylendi. Sorun şu ki daha önceki senelerde de aynı şikayetten gittiğimde fizik tedavi süresince iş göremez raporu verilerek rahat bir biçimde tedavi görüp iyileştim. Yeniden konulan fıtık tanısından dolayı fizik tedavi süresince rapor istediğimde doktorun 'ameliyat edersem seni rapor veririm' deyip, ki ameliyatlık durumum olmadığı halde ameliyat istemesi, özel sigortadan para alma çabası gibi geldi. Şu an rapor vermediği için hem işe gidip yoğun çalışıp aynı anda fizik tedavi almam gerekecek. Bu nasıl bir durum, daha önce de sol tarafımdaki fıtıktan aynı sorunu yaşadığım halde rapor veren doktor, sırf ameliyat parası almak için ameliyat olmazsan rapor vermem demesi nasıl bir durumdur acaba? Hangi yetkili bu sorunu çözecek çok merak ediyorum.

07 Temmuz 2024 22:21 (Şikayetten 5 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

07 Temmuz 2024 22:23

İnşallah geri dönersiniz

13 Temmuz 2024 17:32

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Olmayan Hizmete Fazla Ücret

15 Kasım 2023 15:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Checkup Sürecinde İlgisizlik Ve İletişim Eksikliğiyle Mağdur Olduk

29 Mayıs 2025 15:32