Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Logitech G733 Kulaklık Ve Windows 11 Uyumsuzluğu

31 Aralık 2024 03:49

Logitech G733 bir kulaklık satın aldım. Biliyorsunuz ki bu kulaklık kablosuz bir kulaklık. İşletim sistemim ise Windows 11. Bu kulaklığı takıp ortalama 8-10 dakika kullandığımda bir anda cızırdamaya başlıyor, 1-2 dakika cızırdadıktan sonra sorun çözülüyor. Fakat bunu farklı iki bilgisayarda test ettiğimde herhangi bir cızırdama söz konusu değil. Fakat onların işletim sistemleri Windows 10. Şöyle de bir durum var ki bu kulaklığı kullanıp aynı zamanda Windows 11 kullanan birçok tanıdığım var ve böyle bir sorunları yok. Kulaklığın kendi içerisinde ses maksimum seviyedeyken kulaklığın arkasındaki ses ayarlama yeri üzerinden sesi daha da yükseltemeye çalıştığımızda bir uyarı sesi çıkıyor. Cızırtı anında özellikle bunu denedim ve bu uyarı sesi herhangi bir şekilde cızırdamıyor, fakat geri kalan bilgisayar üzerinden gelen seslerde cızırdama mevcut.

Cızırtı anında Windows ses servisini servisler kısmından yeniden başlattığımda da sorun yine çözülüyor. Fakat biliyorsunuz ki bunlar geçici çözümler ve her bu durumu yaşadığımda gidip de kulaklığı kapatıp açmak veya servisi yeniden başlatmak ile uğraşmak istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunumun benim bilgisayarımla kulaklığın bir uyumsuzluğundan kaynaklandığı belli ki. Bilgisayarıma format dahi attım fakat yine çözülmedi. Belli ki başka bir sorun var fakat nedir bilmiyorum. Sürücüler veya benzeri bir durumdan yazılımsal olarak bir sebebi de olabilir. Kulaklıktan kaynaklı da olabilir, başka kulaklıklarda bu durum mevcut değil, bunu da not düşmek isterim.

Gökhan
Gökhan

Merhaba kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun fakat bu problem Logitech firmasına ait bir problem değil ne yazık ki bilgisayarının 3.0 USB portuna takman gerekiyor ses gelmeye devam ediyor ise temiz bir format atıp ana kart Driver'ını temiz ve en son güncel versiyonda kurman gerekli benim sorunum böyle çözüldü Logitech bunun ile ilgili cihazda problem yok deyip geri gönderecek sana cihazını...

Yusuf
Yusuf

Bu şekilde yaptım, fakat maalesef sorunum hala devam ediyor. Kendilerine ulaştığımda ise sorunun kulaklıktan kaynaklı olduğunu kabul edip sıfır ürün ile değişim gerçekleştirdiler fakat sorun hala devam ediyor.

Logitech G435 Kulaklıkta Mikrofon Cızırtısı Ve Parazit Sorunu

15 Haziran 2025 13:29
Muhammed sonuçtan memnun değil

Gamepower Game Power Kizaru Windows 11/10 İşlemci Ses Driver Uyumluluk Sıkıntısı

Muhammed
14 Şubat 2024 16:19
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Logitech G733 Kulaklıkta Israrcı Bağlantı Kopukluğu Ve Yetersiz Garanti Desteği

30 Nisan 2025 14:19