Asena sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:09

Bakırköy Liva Klinik'te 6-7 ay önce Masseter botoks yaptırdım ve düğünüme 1,5 ay vardı doktora özellikle bir şey olmaz değil mi asimetri gülme kaybı ona göre düğünden sonra yaptırayım dedim. Kendisi de bana hiçbir hastasında böyle bir durum yaşamadığını ve benim de yaşamayacağımı garanti etti. Ancak maalesef ben çok ciddi bir yüz yamulması ve elmacık kemiklerim üzerinde normalde olmayan gamzeye benzeyen çukurlar ve +10 yaş yaşlanarak bildiğiniz aşırı yamuk bir suratla düğünüme katılmak zorunda kaldım. Düğünümde herkes aileme ya güzelim kıza ne oldu ne kadar bozulmuş yüzü demiş. En güzel günüm sayenizde rezil oldu. Üzerinden 6-7 ay geçmiş olmasına rağmen hala çok güldüğümde elmacık kemiklerimde çukurlar oluşmaya devam ediyor. Bu yamukluk düzelsin diye hem kliniğinizde bir sürü zaman harcamak zorunda kaldım acı çektiğim bir sürü işlem hem başka kliniklere para vererek düzelttirmeye çalıştım yüzümü ama hiçbiri etki de etmedi. Ve hem zamanımdan hem de paramdan oldum, evlilik öncesi yaşadığım stresin üzerine bir de bunun stresini yaşadım. Buna rağmen hiçbir telafi yapılmadı hatta teklif dahi edilmedi. Bir de üstüne kampanya mesajı atıyorlar utanmadan.

Asena
Asena
14 Haziran 2024 00:05

Mesajlarıma ses kaydı ile dönüş yapan kurumsallıktan bir haber olan klinik. Ses kayıtlarında ise bana öfkeyle konuşan bir klinik müdürü var. Bir de üzerine Masseter botoksuma revize yapıldığını iddia ediyor hanım efendi böyle bir şey asla olmamasına rağmen.

Neslihan
Neslihan

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun oldukça can sıkıcı bir durum. Benzer bir durumla farklı bir kurumda karşılaştım. Tekrar gittiğimde geçeceğini söylediler 3 ay sonra. Şu an merak ettiğim gülüşünüzdeki asmetri bozuldu mu?

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Liva Klinik Dudak Dolgusu Sonrası İlgisizlik Ve Kalıcılık Sorunu

30 Ekim 2025 11:40