09 Mayıs 2023 21:16

5 Mayıs 2023 Cuma günü saat 12:00'de anneme endoskopi ve kolonoskopi yapılmak üzere Liv Hospital Vadi'de yatışı yapıldı. -1. Kat gastroenteroloji bölümüne bakan hemşirelere annemin elinde hasar olduğunu damar yolunu kolundan açmaları gerektiğini Israrla belirttiğim halde damar yolundan elinin üzerinden açtılar. Anestezi doktoruna danışmaları gerekirken ben izin vermediğim halde elinden açılan damar yolu yüzünden annemin eli hala mosmor elini kullanamıyor. Ve daha sonra anestezi doktoru çağırdılar doktor damar yolunun Koldan açılmasında bir sakınca olmadığını söyledi. Annemin elinizdeki damar yolu çıkardılar fakat uyarılarıma kulak asmayın iki bayan hemşire sayesinde annemin eli şu an mosmor ve şiş ve annem elini kullanamıyor bu hemşirelerin isimlerini bilmiyorum fakat belirttiğim tarih saatte -1 gastroentroloji bölümünde endoskopi kolonoskopi yapılacak hastalara damar yolu açan hemşireler bellidir. Bu hemşirelerle ilgili şikayet oluşturmak istiyorum çünkü ben uyardığım halde 65 yaşında annemin elinde hasar olduğunu özellikle belirtmiştim. Sonuç olarak burası bir devlet devlet Hastanesi değil bu işlemlere yaklaşık 20.000 TL'ye yakın para ödedik ve özellikle belirttiğim halde yapılmaması gereken şeyler anneme yapıldı. Hemşireleriniz hakkında şikayette bulunmak istiyorum.

25 Mayıs 2023 15:21 (Şikayetten 15 gün sonra)

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Tarafından Mağdur Edildim!

07 Nisan 2025 14:10
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Beyin Cerrahisi Sonuçları İçin Geri Dönüş Yapmayan Ve İlgisiz Hastane

04 Şubat 16:56
Damla sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 23:16
Vural sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İhmali: Annemin Hayatına Mal Oldu

13 Nisan 2025 18:06