Tolga sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 09:39

Herkese Merhaba ismim Tolga,
Eşim ve arkadaşlarımızla beraber 10-13 Nisan tarihleri arasında GAP turu için tercih ettik. Tur planlamalarındaki olumsuzlukları maalesef rehberlerimiz iyi yönetemedi. Sadece ben bu acentede çalışmıyorum diyerek geçiştirdiler. Planda katıldığımız ilk baştaki oteller tur tarihi yaklaşınca değişti. İlk konaklamamızda kaldığımız Diyarbakır ilinde a mida Butik otelde duş alamadık sular kesikti. Otel kahvaltısı yetersizdi (peynir, zeytin ve bir miktar reçel) ardından Şanlıurfa İstiklal otelde hayatımızın şokunu yaşadık. Otel pis ve bakımsızdı (çarşaf yerine resmen muşamba üstünde uyumak zorunda bırakıldık.) Tur otobüs ve araç planlamaları çok vasat idi 07:30 da hareket edeceğiz denilen saatte otobüsümüz bizi 8:20 de almaya geldi, gezi planlarında aksaklık olmasa bile beklemek bizi çok yordu. Her aksilikte bir açıklama beklerken tur rehberimiz A****** hanım hep "yoğunluktan dolayı şöyle ve böyle" diyerek geçiştirdi. Diğer tur rehberleri bölge tarihçesi ve yapı hakkında daha iyi bilgiler sunarken maalesef biz bilgi konusunda da aç kaldık. 2 yıldızı Gaziantep dönüşündeki acente'nin baklava ikramından dolayı veriyorum. Tekrar bu firma ile herhangi bir tur planı maalesef yapmayacağız.
Saygılarımla.

profile profile
Tolga
Tolga
19 Nisan 2024 09:31

Firma yetkilisi olduğunu bildiren Y*** bey aradı. Çok özür dileri ve yoğunluk dedi. Telafi olarak tekrar tura katılırsanız iskonto yapabilirim başka bir şey yapamam sizi tatmin edecekse günübirlik ücretsiz tur ayarladım dedi. Müşteri memnuniyetinin kelime anlamını detaylıca araştırmasını rica ediyorum.

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 15:20

Hüseyin
15 Nisan 2024 21:07
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Little & Joy Turizm Little&Joy Turizm Konya Çıkışlı GAP Turu Sorunları

16 Nisan 2024 15:11
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
12 Nisan 2024 10:38