Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Spor Ayakkabı Şikayet

Lescon Spor Ayakkabı Şikayet
21 Şubat 2024 14:44

Lescon markasından Airfoam Eterium-2 spor ayakkabı satın aldım. Ancak bir hafta geçmeden topuk kısmından gıcırtılı sesler gelmeye başladı. Ürünü garanti kapsamında iade etmek istedim ancak ne iade alındı ne değişim yapıldı ne de onarıldı. Ayakkabı aynı şekilde tarafıma geri gönderildi. Açıklamalarda 'Ürünün ses yapmaması ile ilgili bir güvence bulunmamaktadır' şeklinde bir cevap verilmiş. Müşteri hizmetlerini aradığımda, ayakkabıyı tekrar göndereceğimi belirttim ve 'Gönderin ancak üründe herhangi bir değişiklik yapılmadan yine tarafınıza gönderilir' yanıtını aldım. Satılan ürünün arkasında durulmaması ve insanların mağdur edilmesi kabul edilemez bir durumdur. Şikayetçiyim ve tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim.

23 Şubat 2024 08:10 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Şubat 2024 12:46

Merhaba Lescon yetkilileri ayakkabı incelenmiş olsa kullanılan malzemeden kaynaklı gıcırtının geldiğini göreceksiniz ama ne yazık ki incelenmemiş ayakkabıyı aldığım bölgedeki tüm Lescon bayilerini gezip aynı marka model ayakkabıları inceledim fakat hiçbir bayideki aynı ayakkabıda bu gıcırtılı sesin olmadığını tarafımca tespit ettim ben yıllardır Lescon kullanıcısı olarak Lescon markasının satmış olduğu ürünün arkasında durmayıp sadece ürününü satana kadar olduğunu yeni anladım lütfen sizden ricam sizi tercih eden müşterilerinize suçlayarak sattığınız ürünlerin ayıplarını onların üzerine atarak kazanç sağlamayın

Recep
Recep

Bende bu firma ile benzer sorun yaşadım. Yerli marka diye destek olalım Nike adidas boykot ürün almayayım dedim bu sebeple aldım kalitelide duruyor görünüşte. Kalitesiz malzeme kullanıyor. Kendilerini iyileştirsinler diye geri gönderiyoruz. Misyonları müşteri değil kopyala yapıştır kullaici hatası.

Kadir
20 Temmuz 2023 10:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 19:04
Lescon Defolu Ürününün Arkasında Durmadı
Lescon Defolu Ürününün Arkasında Durmadı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Ayakkabıda Ses Problemi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Murat