Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Ledger Soğuk Cüzdan Güvenilir Mi

Gülnur
13 Mart 2023 20:11

Ledger nano s Plus cihazıma biraz önce girdim. Hesabımda var olan birkaç koin görünmüyor. Hesabım heklendi mi, ne oldu bilmiyorum. Nereye başvurmam gerekiyor bilmiyorum. Acil müdahale eder misiniz. Soğuk cüzdan güvenli diye satın aldım. Duruma bakın.

14 Mart 2023 00:06

Ledgerin sitesinden Twitter adresine girdim. Sorunumu anlattım. Orada üç beş kişi yardımcı olmak üzere yazdı. Ledgerin sitesine yönlendirdi. Orada 24 kelime yazılması isteniyordu. Sonra kod gönderileceği söylendi. Ancak bu kişiler cüzdanı boşalttı. Ledger duruma müdahale etmeden yanıltıcılar onlardan daha hızlı davranıp, örgütlü bir şekilde cüzdanımı boşalttılar. Ledger kendi sitesi üzerine öbeklenmiş yanıltıcıları yok etmesi gerekmez mi. Ben mi uğraşacağım bu yanıltıcılarla.  Lütfen sorunumu acil çözün. Bu ikinci şikayetim. Daha birinciye cevap bile yazmamışlar.

İsmail

Benimde koinlerim kayboldu fakat ben 24 güvenlik kelimesini kimseyle paylaşmamıştım gelenim falanda yok kelimeleri çok sağlam saklamıştım bir çok soğuk cüzdan kullanıyorum fakat sadece ledgerdeki hesabım boşaltılmış asla güvenli değil, ledgere durumu yazdım bana diyorlar gidip polise durumu bildirin. Çok komik gerçekten

The

Ledger firmasi hiçbir şekilde 24 kelimenizi sizden talep edemez, keşke o insanlara güvenmeseydiniz, bende ledger kullanıcısıyım o 24 kelimeyi bir kredi kartı şifresi gibi düsünebilirsiniz, Umarım ledger firmasi mağduriyetinizi giderir...

Geçmiş olsun. 24 kelime size özeldir. Asla kimseyle paylaşmamanız gerekir. Bir daha bu hatayı yapmayın. Yeniden 24 kelime oluşturup sıfırdan cüzdan oluşturun.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Ledger Nano S Ekranı Tamamen Karardı Ne Yapmalıyım

Gamze