Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Lc Medya Sözünde Durmadı

12 Nisan 2023 14:17

Lc medya yazılım firması ile ilk görüşmede Trendyol, Hepsiburada gibi sitelere xml entegrasyon işlemlerini otomatik yapıyoruz dediler. Sadece kategori eşleştirmeyi siz yapıyorsunuz dediler. Tamam dedim ve üye oldum. Havale yapın dediler ve fatura da kesmediler. Talepleri üzerine havale yaptım. Yazışmalarda var bu. Ben e-fatura mükellefiyim ve sisteme herhangi bir adıma kesilen fatura yansımadı. Neyse dedim.

Benden daha önce bir sorun yaşamadığım xml linkleri için link başına extradan 350'şer lira ödeme istediler. Hemen onları da gönderdim. Sadece hizmet alayım diye ama o da yok. Varyant yüklü olan xml'de de, varyant yüklü olmayan xml'de de her bilgiyi tek tek kendim gireceğim. Ve öyle böyle değil, 30 bin üründen bahsediyoruz. Hani otomatikti her şey? Ayrıca tüm pazar yerlerinde kategorileri ben tek tek eşleştireceğim (hadi bunu tamam ilk gün söylediler sonuçta) ama kategori eşleştirmeyi de diğerlerini daha önceki stok firmamda otomatik yaptılar. 30 bin ürünün renklerini veya özelliklerini tek tek girmek mümkün değil. Burda da otomatik yapacakları için üye oldum ama maalesef ilk söylenen sözlerde durulmadı. İlk üç gün telefonda e****bey destek oldu. Sonra arayınca telefona bakan yok maalesef ulaşamıyorsunuz kimseye.

Tek bir kişi vardı zaten konuşan, sonra o da telefonu açmadı. Balık baştan kokuyor maalesef. İlk gün telefonumu başkası arıyor zannettiği için açmadığını söylemişti e** bey, keşke o an vazgeçseydim üye olmaktan. Daha bir hafta olmadan para iademi istedim ama maalesef yapmıyorlar. Allah'tan tüm konuşmalarımızın ve mesajlarımızın kaydı var bende. Yasal olarak hakkımı arayacağım.

12 Nisan 2023 15:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ceren
Ceren
23 Nisan 2023 21:47

Yazdıklarınız doğru değil, işinize geldiği gibi cevap yazmışsınız. Allah'tan tüm telefon konuşmalarımız bende kayıtlı. Yoksa kendimi ispat edemezdim. Benim yasal hakkım ola cayma hakkımı elimden alamazsınız. Siz kendinizi kanunlardan daha üstün zannediyorsunuz belli ki ama değilsiniz. Benim ücret iademi kafanıza göre yaptığım ödemenin üçte ikisini keserek geri veremezsiniz. Tamamını yasal olarak ödemek zorundasınız. Herkesten bu şekilde para keserek bur sürü haksız kazanç elde ediyorsunuz belli ki ama ben hakkımı yedirmem. Sizi mahkemeye verdim. Kararı adli merciler verecek. Ben şikayetimi yaptıktan sonra maliyeyle başınız derde girmesin diye panikle hemen fatura kesmişsiniz ama maliyeye de şikayet ettim sizi. En azından benden başka bu şekilde kaç kişi üzerinden vergi kaçırdığınızı onlar zaten ortaya çıkarır siz merak etmeyin! Bundan sonra mahkeme de görüşürüz.

23 Nisan 2023 22:20