Lavanta Halı Yıkama & Kuru Temizleme Stor Perdelerimin Yıkama Hizmetinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

11 Eylül 2024 09:39

Stor perdelerimi yıkatmak için Uzman ve Lavanta isimli iki firmayı çağırdım. Sözde birlikte çalışıyorlarmış. Yepyeni perdelerimi mahvettiler. Aradım, 'Uzman Halı yıkayamıyor, biz onlara yer temin ediyoruz, biz telafi edelim' diye bir sürü tatlı ve komik şeyler söylediler. Geri aldılar, bu sefer daha kötü oldu. 'Sökülmüş, sonra yıkadık, daha ne yapalım' diye dalga geçiyorlar. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim dedim, '👍' işareti yapıyorlar. İlk getirdiklerinde kapıda elimden telefonu çekip kendilerine 5 puanlık yorum attılar. Anlamadım, ilk defa böyle bir şey görüyorum. Bunların işi yıkama değil. Paramı da helal etmiyorum 😡😡😡😡.

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 15:19
Bulut Halı Yıkama (İstanbul) Bulut Halı Yıkama Kağıthane Stor Perde Yıkamada Yırtılması

Ada Halı Yıkama Perdelerin Temiz Yıkanmaması

13 Kasım 2023 22:03
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 13:50