Handan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 01:40

Geçen sene mutfağımı yenileme kararı aldığımda internet üzerinde yaptığım araştırmalar sonucunda Lamar Porselen tezgah yaptırmaya karar verdik. Reklam çekimleri ve yorumlarında çizilmez ve dayanıklı olduğu konusunda garantiler veriliyordu. Oldukça iddialı görünüyordu.

Ancak henüz 11 ay olmasına rağmen davlumbazın üstünden düşen küçük bir tuzluk sonucu tezgahın köşe kısmında yaklaşık 1 cm² büyüklüğünde bir çatlak oluştu.

Tezgahların üzerine eşyaların düşmesi oldukça normal bir durum olduğu için firma ürünlerinin daha dayanıklı olduğunu iddia ediyordu. Pazar günü [email protected] adresine şikayetimi ve fotoğrafları ekleyerek gönderdim. 4 gün geçmesine rağmen hâlâ bir geri dönüş alamadım, ayrıca telefonlara da kimse cevap vermiyor.

Kübra
Kübra

Merhabalar aynı durum bizim de başımıza geldi tabağı makineye koyarken altı çarptı ve böyle köşeden bir parça kırıldı yardımcı olundu mu size acaba

Alper
Alper

Merhabalar nasıl bir çözüm buldunuz bu kırıklara. Maalesef bizimkisi de kırıldı bu şekil. Lamar porselen tezgah şık ama kalitesiz. Dünyanın parasını verdik en ufak darbede kırılıyor. Alacaklar ona göre alsın

Nedret
Nedret

Büyük övgüler sonucu ve üstelik araştırarak yaptırdık. Çok da şık oldu ancak 2. Gün elimden düşürdüğüm küçük bir porselen tabakla aynı şekilde kırıldı. Tabak sapasağlam kaldı tezgah köşesinden kırıldı. Böyle mutfak tezgahımı olur? Şaşkınım.

Lamar Ceramics  Porselen Tezgah Kırılması

Melih sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2025 20:57
Lamar Ceramics Mutfak Tezgahında Tekrarlayan Çatlak Sorunu ve Değişim Talebi
lamar-ceramics-mutfak-tezgahinda-tekrarlayan-catlak-sorunu-ve-degisim-talebi-4.jpg
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Lamar Ceramics Porselen Tezgah Şikayeti

30 Ekim 2023 10:41
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 21:11