Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 14:36

5 yıllık Oppo A52 telefonumun ekranı kırıldı. Orijinal servisinde tamir edilsin diye Oppo müşteri hizmetlerini aradım. Beni KVK Teknik Servis'e yönlendirdi. Ürünü onlara sadece ekranı kırılan cep telefonumu kutusuna koyup kargoladım. Aradan birkaç gün geçti. 3618 TL fiyat çıkardılar. Tamir edilmesi için ödeme yapmanız gerek dediler ve ödedim. Aradan 25 gün geçti. Bir dönüş olmayınca kendilerine sordum. Üreticiden parça bekleniyor. Bu süreç 20 iş günü sürer dendi. Ben de 20 iş günü geçtiğinde parça gelmediyse paramı iade edin, cihazı geri yollayın dedim. Bana "Sayın Müşterimiz; Cihazınız için üretici firma tarafından ücret iadesi sağlanacaktır. İbraname, kimlik fotokopisi, fatura ve telefonunuza ait kutu içerisindeki tüm aksesuarları cihazınızı KVK servisine ulaştırmanız beklenmektedir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş." bu şekilde dönüş yapıldı. KVK müşteri hizmetlerini aradım, ürünün para iadesi yapılabilmesi için bunlar gerekli dendi. Onlara diyorum ki ürün 5 yıllık, faturası yok, kayboldu. Zaten aksesuar olarak hiçbir şey göndermedim, size resimde de belli. Resmi çeken sizsiniz. Şarj aleti falan yok. Bunlar benden niye isteniyor diyorum. Başka türlü iade edilemez diyorlar. İbraname doldurmam için evrakı mail adresime göndereceklerini söylediler. Bir gün geçti, gelen giden yok. Sizleri mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Bir an önce para iademin yapılmasını ve ürünümün gönderdiğim şekilde iadesinin yapılmasını talep ediyorum. Eğer yapılmazsa tüm yasal yollara başvuracağımı tarafınıza iletiyorum. Acil dönüş bekliyorum.

12 Temmuz 2024 11:08

KVK Teknik Servis Kartal şubesine 7 mayıstan bu yana çalışan sadece ekranı kırık olan bu sebeple tamire vermiş olduğum telefonu 30günde tamir edemedikleri için tamir ücretini ve cihazı iade istedim. Cihazı gönderemedikleri için cihaz fatura bedelini iade etmeyi teklif ettiler kabul ettim istedikleri belge ve beyannameyi yolladım. 7 Haziran'da iadeyi onayladılar. Başta bir haftaya ödeme olacak dediler ödemediler. Müşteri hizmetleri 14iş günü dedi geçti yine ödemediler. Şu an 1 ayı geçti hala ödeme yapmadılar. Tüketici Hakları'na malın iadesi veya yenisiyle değişim istediğimi yasal süreç içerisinde para iadesi yapılmadığı için beyan namenin geçersiz sayılacağını belirterek dava açtım. Siz-siz olun KVK ya da ge-MP-a da tamir yerine bildiğiniz yerel telefoncularda tamir ettirin. Hem fazla para ödenmiş olursunuz hem de 2 ay mağdur edilmezsiniz.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
29 Aralık 2023 16:51
KVK Teknik Servis, Teknik Servisliği Bıraksın!
KVK Teknik Servis, Teknik Servisliği Bıraksın!
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

KVK Servisinde Parça Bekleme Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Volkan
31 Ekim 2025 08:48
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mithat
05 Kasım 2023 15:20