Kürşad Berkkan, Mağdur Edip Eksik Bilgileri Satıyor

İhsan
26 Ağustos 2024 16:136.990

Yazar Kürşad Berkkan, astral seyahat ve havas eğitimi için kayıt yaptım paramı aldılar. Malzeme listesi verdiler gidip aldık sonra bunlar olmaz falan dediler. Bende link atın ya da adres gösterin oradan alalım paramız boşa gidiyor gibi şeyler söyledim, bunu dediğim için beni eğitimden attılar sadece havas eğitimi ücretimi ödediler. Zararınız neyse onu da ödeyelim dediler ben zararımı da ödeyelim dediniz o zaman şu kadar zararım var dedim bana altınıza son model arabada çekelim mi diye dalga geçer ifadeler kullandılar. Kendileri söz verip sonradan caydılar. Astral videosu aldım içinde yapılacaklar var ama onları da eksik atıyorlar yani, kimseye ulaşamıyorum bir de üstüne sizin hakkınızda yorum yapacağım deyince seni mahkemeye veririz diye tehdit ediyorlar. Dediklerimin aksini ispat etsinler özür diler şikayetimi de silerim. Ammar mekan diye bir şey anlatıyor ama ne videosunda ne de başka bir yerde bunu anlatmıyor kendiniz bulmaca gibi araştırmanız gerekiyor. Dediklerimde yalan varsa bana ulaşıp ispatlasınlar. Hocanın asistanı u** denilen kişi çözüm bulmak yerine kabaca konuşuyor, sizinle düzgün konuşmaları paranızı alana kadar. Yazışmalar ve satın aldığım videoları duruyor. Eğer Kürşad Berkkan aldığın paranın helal olduğuna inanıyorsan dediklerimi yalanla. İnsanların duygularını ve parasını alıyorsunuz. Demek hepsi edebiyat. Numaramı bırakacağım ulaşın ve ispatlayın. Bende ayet hadis söyleyince inanmış gece gündüz izledim gidip kayıt yaptım. Eğer bunu bilerek ve kasıtlı yapıyorsam Allah hakkınızı bana bırakmasın. Mahşer günü elim yakanızda olacak ama, burda size gücüm yetmiyor belki ama gün gelir ilahi huzurda hesabını sorarım.

29 Ağustos 2024 11:52

Video kaydı satıp, içinde yapılacakların bilgisini sunmuyor ve ücret iadesi yapmayarak mağdur ediyorlar. Israr edince engelliyorlar. Oda yetmiyor kendi öğrencilerini yollayıp, olaydan haberi olmayan insanları yönlendirip sindirme politikası uyguluyorlar. Kısacası çözüm üretmek yerine sorun yaratmaya devam ediyorlar. Bana ulaşırlar sorunu çözerler diye umarken olayı daha da büyüttüler. Beni kimse tanımaz siz böyle uzatarak kendinize zarar veriyorsunuz. Çözüm sunulmazsa gittiği yere kadar bu durum devam edecektir. Paraya çok ihtiyacınız varsa numaramdan bana ulaşsınlar yine sadaka niyetine vereyim. Hatanızı kabul edip gerekli konuşmayı duymadan mağduriyetimi gidermediğiniz sürece uzar gider. Hoca atıyor asistan hocanın haberi olmadan bana satış yapmaya çalışıyor bu da ayrı komedi😊

Yorumlar(97)

Kemal
Kemal
16 Nisan 00:38

Ne siteden yaptığım alışverişte. Ne de eğitimde bir problem yaşamadım. Bir siparişte hata olmuştu, onu da Uzay bey sağ olsun hemen çözdü. Ödediğimiz paradan fazlasını veriyorlar (gurup, ek eğitimler vb.).

7 Aralık 2025 11:08

Kürşad Berkkan'dan bende astral eğitimi aldım o zaman manna hediye dendi ne hediye geldi ne de ömür boyu süresinde ulaşılacak olan siteye (kursdeposu.com) ulaşılabiliyor ne de başka bir sisteme beni yönlendirdiler. Sert konuşunca da hemen mahkemeye veririz diyorlar. Hakkımı helal etmiyorum.

Abbas
Abbas
16 Ağustos 2025 23:56

Kendi düşen ağlamaz, belkide Allah'ın sevdiği kulsun bu işlere bulaşmadın, sen bu kişiyi konuşurken el kol hareketlerinden parmağındaki yüzüklerden anlamalıydın, hadi anlayamadın peki sitesinde satılan kırmızı şeytan pelerinini de mi görmedin. Eğitimlerin isimlerinden içeriklerinde büyü vs yöntemler barındırabileceğini değil mi fark edemedin, olan oldu,

5 Haziran 2025 14:20

Üstadım kürşad beyin öğrencisiyim buraya yorum yapmayı boynumun borcu bilirim. Yaklaşık iki yıldır onun büyük gruptayım bir güne bir gün maddi konularda boynuma asılan boğan olmadı. Ben dersi almak istiyorum taksit taksit ödeyim borcum bitince eğitme beni alın dedim. Sağ olsun hiç ikilemedi ben dersi aldım 2 taksite borcum ödedim. Mühür kolye aldım gecikme oldu aradım yazdım dekontum elimde hiç sorunsuz geldi ürünüm. Kurban ramazan bayramı olur bağış yaparım videosu gelir yahu sıradan küçük miktar bağış yaparım onun için bile teşekkür videosu gelir. Eğitim de hiç eksik gedık yok her an grupta yazar yanıtlar bilinmeyeni bir çok ücretsiz ders var hakkı emeği çoktur ben dindar bir insan değilim fakat aldığım eğitim ile muazzam kapıların açıldığına şahitlik ediyorum bu insan eksik bilgi vermiş olsa nasıl ben yazabilirdim. Tabii ki hiç kimse zan altında bırakmak istemem fakat sız denk gelmemişsiniz sız bereketinizi çalan insanlara sağ olsun kürşat bey hakkı helal etsin

Güven
Güven
18 Şubat 2025 10:09

Bende Kürşat hocanın öğrencisiyim çok şükür hiçbir konuda problem yaşamadım guruptaki hocalarımız gerek Kürşat hoca emekleri ve aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar diğer arkadaşlarımız yazmışlar evet büyük güzel ve çok kapsamlı guruplarımız var gerçekten hayatımı değiştirecek işlemler vs saatlerce burda anlatsam azdır guruptaki hocalarımız da en ince detayına kadar sorulara cevap veriyorlar bıkmadan usanmadan binlerce kişi olmasına rağmen herkese yetişiyorlar maşallah ben bu kadar kaliteli bir eğitim alacağımı düşünmemiştim açık konuşmak gerekirse

Levent
Levent
7 Ocak 2025 15:04

Hadi bakalım sıradan bir insan olarak hakemlik yapalım bu işe taraf olmadan iki tarafı da inceleyelim 1. İhsan bey toplam ne kadar ücret ödedi iade ne kadar aldı 2- dışarıdan aldığı malzemelerin listesi özellikleri var mıydı elinde? Tam alırken herhangi birini arayıp istenilen malzemelerin alacaklarıyla örtüşüp örtüşmediğini sordu mu? 3- Kürşad beyle konuyu konuştuğunu söylüyor peki yardımcısının yaptıklarını kendisine iletmiş mi? 4- aldığı malzemelerin elbette faturaları vardır veyahut hangi dükkandan aldıysa telefon ve adres bilgisine rahatlıkla ulaşılıp gerçekte fiyatları nedir ortaya çıkar bazen insanlar birbirleriyle denenir her geleni hızır bil sen demişler sonuçta hayırda şerde Allahtandır bence bir şekilde iki tarafında razı olduğu ara yol bulunup tatlıya bağlanmalı bu olay sonuçta içinde bulunduğumuz vakitte binlerce masum insan hayvan bitkinin katledildiğini görüyoruz bu ufacık şeyleri erdemlice çözemessek yazık olur bize vesselam

Canan
Canan
3 Eylül 2024 23:05

Mayıs ayından beri Kürşad hocanın telegram grubundayım kendisinden Havas eğitimi aldım ve inanılmaz bir ekip her konuda yardımcı oluyorlar asla paranız kalmaz zaten paranızın fazlasını geri size veriyorlar bu kadar uygun fiyatlı bu kadar geniş donanımlı bir eğitimci ben ilk kez görüyorum boşuna karalama yapmayın

Serap
Serap
31 Ağustos 2024 20:31

Kürşat Hocam bu dünyada göreceğiz en iyi insanlardan biri Allah ona uzun ömürler versin iyi ki var verdiği eğitimlerde de sonuna kadar destek veren birisi

Elif
Elif
31 Ağustos 2024 03:57

1,5 yıldır Kürşad hocamın öğrencisiyim ve ondan çok çok fazla şey öğrendim benim gibi daha bir çok öğrencisi var her zaman her koşuldu bizim haklarımızı gözetti eğitimden çok daha fazlasını verdi vermeye de devam ediyor kocaman bir grubumuz var orada binlerce kişi var ve sürekli aktif her zaman ulaşabiliyoruz asistan ekip de dahil herkes her soru her zaman çok nazik bir şekilde cevplanmistir 1,5 yıldır buna şahitlik ediyorum bize çok şey öğretti çok da vefalı cömert bir insan kendisi bu yazdıklarınız tamamen karalama diye düşünüyorum Allah Kürşad hocamdan razı olsun

Eda
Eda
30 Ağustos 2024 14:09

Havas eğitimini yeni tamamlamış biri olarak buradayım. Kürşat hoca son derece ilgili ve bakıp usanmadan sorduğumuz sorulara yanıt veren kendi alanındaki en iyi isimlerden bir tanesi. Bizler hiçbir konuda mağduriyet yaşamadık tam aksine katbekat fazla bilgiler tarafımıza sunuldu. Ayrıca yardımcıları da bizlere karşı inanılmaz ilgiliydi. Allah Kürşat hocamdan razı olsun.

Ümit
Ümit
30 Ağustos 2024 12:18

Bu havas ve astral eğitimi binlerce kişi almış ve binlerce insan grupta aktif... Bu kadar insan yanlışlıkla bir adrese gidemeyeceği gibi doğru bir adreste toplanmış... Kürşad berkkan gerek bilgisi gerek yardımlarıyla her zaman yardımcı oldu ve olmakta.

29 Ağustos 2024 17:39

Ben Kürşad hocamdan havas dersi aldım. Allah ondan razı olsun inşallah. Çok güzel bilgiler öğrendim. Kendisi benim gözümde mükemmel bir insan. Ve nasipse metafizik şifa eğitimi de alacağım.

Merve
Merve
29 Ağustos 2024 17:29

Sizin gibi düşünmeyen insanlar var, sizin bu söylediklerinizi yaşamayan insanlar var, öğrencileriyiz. Söylediklerinizin tam aksine hocamızla ilgili her grup, her iletişim ağı çok iyi işlemekte. Kim tuttu sizi acaba

Ebru
Ebru
29 Ağustos 2024 10:44

Yahu İhsan isimli kişi, üşenmeden cevap yazmışsın burada, sonuna da anlarsın falan yazmışsın. Sen daha hangi konunun hangi eğitimde olduğundan haberin yok. Gelip burada kafa ütülüyorsun insanlara. Astral eğitim diyorsun, Havas eğitimi konularını soruyorsun. Arkanda kim var? Kim sana yazdırıyor bunları? Amma kafa ütüledin sen ya, Anlamayan sensin. İnsan gibi yazıyoruz. Ben insan değilim anlamam diyorsun. Senin ne işin var boyunu aşan eğitimlerde, haddini aşanın ne işi var? Eğitim paranı almışsın işte, derdin ne senin yahu? Videoları da almışsın, neyin parasını istiyorsun sen hâlâ? Neyin peşindesin sen?

Hasan
Hasan
29 Ağustos 2024 01:56

Sevgili ihsan bey kardeşim, senin yaşın kaç bilmiyorum ancak bana yazdıklarına dikkat et. İşin iyice cılkını çıkartmaya başladın. Ne demek"nerenle yaptın bilmiyorum" bilmiyorsan ben sana neremle yaptığımı öğretirim de edebim müsaade etmez. Kendini daha çok rezil etme. Eleştiriliyorsan eleştirilere de adam gibi cevap ver. Ayrıca yorumlarımı özgür irademle yaparım kimseden talimat almam emir almam.

Hakan
Hakan
28 Ağustos 2024 21:39

Ben de geçen senenin sonunda havas dahil muhtelif eğitimler aldım Kürşad Berkkan hocadan. Havas grubundaki arkadaşlar gereken yorumları zaten yapmışlar. O nedenle, burada aynı şeyleri tekrar etmeyi gereksiz buluyorum. Alanındaki uzmanlığı bir tarafa, hocayı gayet alicenap, cömert, yardım sever ve hayır sever biri olarak tanıdım; şahidim. Aldığımız ilmin, gördüğümüz ilginin ve karşılaştığımız ihsanların karşılığını ödeyemeyiz. Sadece vefa adına buraya yazıyorum. Bakış açınızı gözden geçirmenizi, hatanızı fark edip haksız suçlamalarınızdan üzüntü duymanızı dilerim.

Deniz
Deniz
28 Ağustos 2024 21:37

Aynı eğitimleri bizde aldık. Biz bu işlemleri yapabiliyorsak ve sen yapamıyorsan problem sende bence kimseye mana bulma. Paranı da almışsın ve hala şikayet ediyorsun. Bu iş emek ister sen bir mucize bekliyorsun emek olmadan ekmek olmaz

Teacher
Teacher
28 Ağustos 2024 16:04

Ben sizin bahsettiğiniz her iki egitimi de aldım. O kadar yoğunlar ve o kadar düzgün cevaplarla hizir gibi yetişiyorlar ki, size cevap yazmak istemesemde, gerçekten Kürşad Berkkan gibi, Kiymetli değerli bir Hocanın ve ekibinin, hakkına girilmesine razi olamam... Yazdıklarınıza ve değerlendirmelerinize, böyle muazzam bir hocanın ilminden ve ekibinden faydalanamamış olmanız acısından bir insan olarak üzüldüm. Egitim materyalleri konusunda evet titizler ve de mutlaka ki yol gösteriyorlar, hiçbir sorumuz cevapsız kalmıyor ve başka eğitimlerde hiç desteklenmedigimiz kadar hatta diyebilirim varlıklarını eksik etmiyorlar. Hepsinden Allah razi olsun.

Osman
Osman
28 Ağustos 2024 14:45

Yani bu kadar olur. Sen vakit ayır, fedakarlık göster, ilmini sun, sunuş için gereken malzeme isteğinde bulun. Sen Üslupsuz davranış Göster, hocamız gerekeni yapsın, ücret geri ödeme yapsın, üstüne senin olan malzemenin parası iste, yetmesin artık ne yazdı iseniz sanki hocamızın piyasadan haberi yokmuş gibi yüksek fiyat ver. Sonra da şikayet et. Komik vesselam. Bakın kürşad bey inanılmaz bir insan, kendisi bilgi, deneyim konusunda gerçekten değerli bir insan, ilmini paylaşıyor ve kendisinden egitim alan binlerce kişiden biri olarak bu konuda yersiz yorumlar yapmayın lütfen. Bir kusur var ise kusuru kendinizde arayın.

28 Ağustos 2024 12:18

Grupta istenilen malzemelerin özellikleri belirtilmiş. Ona göre alınması gerekiyor. Bir çok arkadaş da almadan önce olup olmayacağını sorarak almış. Bu detaylara dikkat etmeden malzeme alıp hatayı başkasında aramak çok akıllıca ve etik değil. Yüzlerce kişi burada bu eğitimi tamamlamış ve memnun olmuş. Eğitim sonrası destek de cabası. Eğitimle alakası olmayan kişilerin yorum yapması ve ithamlarda bulunması ayrı bir aymazlık.

Birgül
Birgül
27 Ağustos 2024 23:43

Hocamızdan eğitim alan birisi olarak söylemeliyim ki kendi eğitim grubunda olsun sonra dahil olduğumuz genel grupta olsun memnuniyetsiz olan birileri olmadı Hiçbir eğitimde süresiz yılın 365 günü destek sağlayan eğitim grubu yok Ayrıca eğitim grubunda çok geniş eğitim dokümanları bulunmakta süreklide eklenen dokümanlar oluyor istediğiniz gibi faydalanıyorsunuz sürekli denenmiş fayda görülmüş işlemler paylaşılıyor Yani sadece eğitimde aldığınız işlemlerle kalmıyorsunuz. Hocamızın hakkını ödeyemeyiz Allah razı olsun hocamızdan Meyve veren ağaç taşlanır. Başka bir şey değil bu yazılanlar Havas eğitimi almak nasip işi herkese nasip olmuyor

27 Ağustos 2024 22:58

Yorum okuyunca şaşkınlık içerisindeyim, Siz ile aynı kişiden mi bahsediyoruz? Kürşad berkkan üstadımdan eğitim almış birisi olarak deneyim paylaşmak isterim. Eğitim danışmanı b. Hanım bilgi aldım, benim şu an o kadar param yok ben ayda ayda ödeme yapayım borcum bitince siz benim yeni dönem okula kayıt alın dedim. Hiçbir ödeme yapmadığım halde beni gruba aldım. (Kısa sürece borcum ödedim ) ) Bir kimse de bu konuyu hiçbir gün bilmedi şimdi öğrenildi.😇Derslerim bitti halen ders sayfası açık, her an eğitmenler bizler ile iletişim halinde çok mahrem konu özel danıştığım da saygı çerçevesinde görüşüyoruz. Kürşad bey her an olmasa da gözü üzerimizde yanlışları kızı düzeltiyor. Kaç tane ücretsiz eğitimleri var sayisiz. Yeri gelir TV den yeri geldi sosyal medya dan. Eli yine üzerimizde. Eğitim almasanız da Kul hakkına girmek hak yiyen karşısında hastane ya da hukuk vardır. Ben hiç kimse avukat değilim. Yanlış bilgi de düzeltilmelidir. Haksızlık karşısında susamadim. Sizin deneyim ile benim deneyim şaşırdım 😏

Leyla
Leyla
27 Ağustos 2024 22:52

Binlerce kisi egitim almış. Kimsede sorun olmamış, sizde mi olmuş? Çok garip. Iftira atmayın! Merak etmeyin, kendinizide boşuna paralamayın derim. Kürşad hoca kimsenin hakkını yemez. Allah için biz şahidiz hakkı, hukuku nasıl gözetip davrandigini.

Süleyman
Süleyman
27 Ağustos 2024 22:12

İlahi huzurda hesap soracak tek kişi Allah tır. Bence siz önce İslam eğitimi. Sonrada Üslup eğitimi alın.

Fatih
Fatih
27 Ağustos 2024 19:25

Kürşat Berkan deyince dikkatimi çekti. Konudan bağımsız, bu "araştırmacı-yazar" (neyi araştırdığı belli değil) uydurma hikayelerle TV'lerde komedi programları yapan adam değil mi? Uzaylılar var, depremi gizli güçler yaptırdı, çanak antenle Covid sırrı çözen adam değil miydi bu adam :)? Benim anlamadığım, dikkatimi çeken bir şey var; bir kişi şikayet yazıyor 45 kişi altına destek yorumu atıyor, nasıl bir algı yönetimi la bu? Hepinize nereden talimat geldi merak ediyorum. Hepiniz buraya yorum atmaya girmişsiniz? Neredeyse %80'ide kadın. A** o** da böyle aynı türde şikayetçileri yıldırma yaptığını gördük. İnsanın aklına gelmiyor değil. Bu kişi eğer şikayetçi olsa davacı olsa, demek bu kadar insanla yıldırma davaları açacak bu kürşad denilen araştırmacı (! ) yazar

Sürücü Kursunda Eksik Eğitim Ve Yoğun Para Talebi

Çağla
24 Temmuz 2025 23:243.646

Bir sürücü kursuna kayıt oldum ve ay sonunda sınava alınacağım söylendi. Belgelerimi hızlıca hazırlayıp teslim ettim. An...

Magus Murat Pişmanlığı

Gerçek
6 Kasım 2024 21:27454

Magus murat'tan astral imgeleme kursu satın aldım ve tarihi karıştırmışım iddialarına göre fakat daha önce tarih sorduğu...

Magus Murat Pişmanlığı
1 Yorum

Epsilon Kurumu Öğrencilerine Hakaret Ediyor, Parayı Alıp Kaçıyor!

Abdulrahman
Abdulrahman
Epsilon Academy
21 Şubat 2024 13:431.666

Bu akademide 3 kardeş çalışıyor, hiç güvenilmez. Bugün onlardan biri beni arayıp tehdit etti ve hakaret içeren şeyler sö...