Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Sıfır Motorumun Sorunları

20 Ağustos 2024 18:48

Ben 1 yıl olmadı Küba Ege 50 cup motor aldım. Aldığımın ilk günü ayağı açtığımda stop eden siviç boştaydı, vidalarını sıkmamışlar. Ustaya bıraktım, komple iptal etmiş, arıza yapıyormuş, iyi bir şey değil dedi. Neyse dedim, ertesi gün sinyal yanmadı, söktü, ön tarafı komple yaptı. İlk 500 km bakıma daha gitmeden motorun egzoz bağlantı noktasının vidaları çıkmış, yerinden kırılmış ve servis bana şunu dedi: Sıfır ürün sonuçta bu işlem ücretli olacak, altını vurmuşsunuzdur dedi. Ben de dedim ki altını vursam bile egzoz bağlantı noktasına gene vurmaz. Yaptılar, sonra tekrar aynı yerden vidanın somunları çıktı ve gene gittim, ilaç sürdüler. Vidayı sıktılar, aradan biraz geçti. Motor sürekli stop ediyordu. Servis bana dedi ki: Bunlarda hastalık yapıyor dedi. Sıfır motor daha bunları yapmaya başladı. En son bakıma gittiğimde ise 1000 lira para aldılar, bujiyi değiştirmiş, ekstra benden 200 lira aldılar. Neyin parası bu dedim, benim motorum garantili, bu garantiye girmiyor. Peki soruyorum size, garantiye bu motorun neresi giriyor? 300 liralık yağa 1000 lira alıyorlar ve buji için 200 daha istiyorlar. Servis motor bakımdan çıktı, bu sefer de motor bağırıyor, gitmiyor. Bu işlem için de benden ücret istendi. Yani sıfır motor alınıyorsa garanti var diye düşünmeyin çünkü bir işe yaramıyor. Şimdi ben de bu olayları avukat ile görüştüm, dava açacağım.

Derbeder sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Sorunlarla Karşılaşılan Motor Deneyimi

Derbeder
18 Ekim 2024 14:55
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Pişmanlıktır

07 Eylül 2024 14:10
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Ege Yetkili Servis Ve Motor Sıkıntısı

02 Eylül 2023 21:47