Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Satış Sonrası Sıkıntısı. Servis İlgisizliği Hatalı Montaj.

11 Aralık 2023 17:30

İzmir Çiğli Çoşkun Motor dan aldığım Kuba Optimus max modeli moped aracın bayii de tam montajı yapılmadığı direksiyon ve frenleri tam yapılmadığını aldığım günün ertesi günü frenler tam tutmadığından araç devrilerek kaza geçirdik ailece. Hastane tedavisi bittikten sonra servise gittim, kazaya frenlerin ve direksiyonun sıkılmadığından kaynaklı olduğunu söylenmesine rağmen 900 TL masraf çıkardılar. Bu sefer ön fren sisteminde ses gelmeye başladı. Bana servis fren takımın komple değişmesi gerektiğini söyledi. Yani sürekli bana masraf çıkardılar. Aküler ise vasat, tanıtımda 50-60 km diyor daha 15 -20 km ye ulaşmadan bataryası bitiyor. 35 km hızı hiç geçmedi oysa 45-50 km hız diyordu.
Çok sorun yaşadım. Satış sonrası kimse ilgilenmiyor. Servis servis gibi davranmıyor her seferinde şu değişmesi gerek para istiyor. Hani Garantili idi.

21 Şubat 2024 15:52

Kuba Optimus max modeli moped aldım kasım ayında. Servis zamanı geldi. 25 ocakta servise verdim. Uğur Bike Çamdibi Bornova İzmir servisine... LED Ekran ve Aküleri Fabrika ya göndermiş. Bir ay oldu neredeyse Fabrika ya giden Parçalar gelmedi. Mağdur olduk. Okula çocukları götürüyorduk. Ama bize dönüş yapılmıyor. Servisi arıyorum Parçalar fabrikadan gelmedi deyip duruyor. Kuba Yetkili bu soruna çözüm bulun.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 14:43

31 Aralık 2024 08:42

01 Ekim 2024 13:14

Kuba Motor Küba Optimus Max 3 Tekerlekli Motor Denge Problemi

24 Ağustos 2024 15:01
Kuba Motor Küba Optimus Max 3 Tekerlekli Motor Denge Problemi
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Optimus Max'ta Güvenlik Sorunu: Kolay Devrilme Ve Tasarım Hataları

05 Temmuz 2025 06:39