Ercan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 11:17

Küba Optimus Max marka elektrikli motor aldım. 1 ay geçmeden arka jant çatladı ve garanti kapsamında değişeceği söylendi. Ancak servis, jantın stoklarda olmadığını belirtti ve 25 gün geçti. Hâlâ stokta yok. Küba pişmanlıktır. Paranızla rezil olursunuz. Koskocaman Küba, 1 tane arka jant için 45 gün diyor. Alma, ben aldım, sen alma.

01 Kasım 2024 07:38

Kuba Motor servisine hiçbir şekilde olumlu ya da olumsuz dönüş yapmadıkları için bu kadar vurdumduymaz oldukları için mallarına sahip çıkmadıkları için teşekkürler alma abi alma malını satana kadar olan sonra arkasında durmayan firma

04 Kasım 2024 16:19

Bugün 04.11.2024 ve Küba motordan daha hala bir yetkili bunu okuyup iletişime geçmediler bu kadar olur satılan malın arkasında durmamak insanları mağdur etmek

06 Kasım 2024 17:20

06.11.2024 ve Küba yetkili satıcı bayi servis adına ne derseniz bir yetkili yok mu ya

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Küba Optimus Max Motosikletin Arka Jantı Sürekli Kırılıyor, Garanti Kapsamında Çözüm İsteniyor

09 Eylül 2025 11:20
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Optimus Max Jant Kırılması

10 Kasım 2024 13:23

27 Nisan 2025 02:07
Elektrikli Üç Tekerlekli Motorun Arka Jantları Kısa Sürede İki Kez Kırıldı, Mağduriyetim Giderilmedi
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 14:43

01 Ekim 2024 13:14