Wt.exchangeinvestr.com Kripto Para Yatırım Dolandırıcılığı

18 Aralık 2024 10:28

Exchange investr isimli yurt dışı firma olduklarını söyleyen logosu boğa resmi olan aracı kurum forex piyasalarında işlem yaptıklarını kısa sürede çok büyük paralar kazanacağımı söylediler. İnternet adresi (https://wt.exchangeinvestr.com).

Buraya üye olmamı ve para yatırmam konusunda beni ikna ettiler. Ücretsiz yatırım danışmanı hizmeti vereceklerini söylediler. Yatırım danışmanı sabah öğle akşam beni sürekli arayıp piyasalarla ilgili bilgi verip güvenimi kazandı. Sonra işlem açtırdı fakat açtırdığı işlemler 1-2 kar ettikten sonra diğer işlemler zarar yazdı sanırım bilerek terse işlem açtırdı. Çünkü amacı benim paramı eritip teminat yükseltmem için hesaba sürekli para yatırmam gerektiğini söyledi. Aksi halde likit olup yatırdığınız bütün parayı kaybedeceksiniz dedi. Ve sonunda para yatırmayı bıraktığımız noktada bakiye sıfırlandı ve bütün para eridi.

Başka param kalmadı dediğimde kredi çekebilirsiniz diyorlar. Özetle benim anladığım insanlara ters yönde bilerek işlem açtırıp sürekli teminat artışı için para aktarmayı talep eden ve sonunda gücünüzün kalmadığı noktada bütün paranızı kaybettiren yanıltıcı bunlar.

Bu aracı kurumla çalışmadan önce Google de olumlu / olumsuz bir yoruma rastlamadım. İnternet siteleri de direk çıkmadı. Fakat uluslararası firmalardan regülasyonları olduğunu söyledi ve regülasyonlarını paylaştılar fakat paylaştıkları belgelerde sahteymiş bunların.

Abi şu an bende oraya yatırım yaptım eğer böyle diyorsan şimdi ne yapayım kimlik ön yüzünü ikametgah falan aldılar eğer bir rçözüm bulduysan yardımcı olur musun

07 Şubat 2025 00:20

Kripto Para Yatırım Exchange Investr Şikayeti