Skype Baykar Platformunda Yatırım Oyununa Düştüm

29 Kasım 2024 11:35

Ben de baykar platformunda hesap açtığımı sanarak, Skype üzerinden a** k** adında bir uzman yönlendirdiler. Onların birçok sözüyle önce 250 dolar yatırarak Binance TR hesabı açtırdılar, ardından global Gold Pro trade platformunu indirdik dediler. Sürekli 'biz şu kadar yatırım yaparız' diyerek yönlendirdiler. Hesaptaki parayı önce Binance TR'ye, sonra global Gold Pro trade platformuna aktardılar.

Skype üzerinden param birikince bir miktarını çekmek istedim. 25 dolar sorunsuz çektirdiler, o zaman sorun olmadı, Binance hesaba para geldi. Bir gün sonra Skype üzerinden aradılar, ellerinde çok karlı kazanç getirecek işler olduğunu söyleyip 10,000 dolar yatırmamı istediler. A** k** da 10,000 dolar yatırdım dediler. İşlemi onların söylediği gibi yaptık.

Bu zamana kadar hep baykar uzmanları yönlendiriyor sandık. 2 gün sonra hesaptaki param 30,000 dolar gözüküyordu. Bana paranızı sigortalatmamı SMS ile söylediler, bir miktar yatırdım. Bana dediler ki 'çok yatırdın, sistem kabul etmiyor' dediler. Yine yatırdım, 'az yatırdın' dediler. Ben paramı çekemiyorum, mağdurum, yardım edin.

Kripto Yanıltmacası!

18 Eylül 2024 10:08
Kripto Yanıltmacası!

Kripto Para SMS Aldatmacası

26 Temmuz 2025 23:25
kripto-para-sms-aldatmacasi-3.jpg
kripto-para-sms-aldatmacasi-1.jpg

Kripto Para Yatırımında Yanıltıldım!

10 Nisan 2025 19:09