31 Ekim 2023 01:20

Kralbet sitesinde aktif olarak oynayan birisiyim. 7 bin tl yatırım yapıp rulette 14 bin tl yaptım, vermediler. Paramı Evolution firması incelemeye aldı dediler. 14 bini 28 yaptım, yine aynı şekilde 28'i 56 yaptım. Canlı destekte çekim yapabilirsiniz dediler. Çekim emri verdim. Aradan 30 dakika geçti ve parayı yatırmayıp siteye geri yüklediler ve çekim sayfasına hiçbir şekilde giremiyorum. Artık canlı desteğe bağlanıyorum, yine aynı muamele. Koskoca Evolution firması benimle mi uğraşacak? 15-25 gün ne demek, kim bekler bu kadar? Neden çekimi açıp ben çekim yapınca tekrar aynı muhabbeti yaşattınız?

31 Ekim 2023 15:53 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Kleazer T., yaşadığınız mağduriyet için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Müşteri temsilcimiz mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder sonraki oyunlarınızda bol şans dileriz.

02 Kasım 2023 18:53

Arayıp şikayeti geri çekmemi isteyeceğinize çekim sorunumu düzeltseniz şikayeti geri çekerim zaten yıllardır oynuyorum çevremde herkes oynuyor yüklü para alıp veriyorlar kimse böyle bir muhabbeti yaşamadı

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
27 Ağustos 2024 14:44
Ahmet sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ahmet
02 Ocak 2024 19:14
"Süreç uzasa da para gönderildi. Teşekkürler..."

10 Ekim 2023 11:25
Kralbet Çekim Talebi Sorunu