Korkutlar Halı Yıkama Halılarım Çöp Oldu

19 Nisan 2023 19:27

0212 777**511. 0538 774**44 numaralı telefondan aradım Küçükçekmece Sefaköy'den alınan 4 parça akrilik halımı 390 TL den anlaştım. 2 gün içinde halılarım geldi. Bu arada halılar 7 aylık sıfır halı. Halıların hepsinin altı tiftik tiftik olmuş... Sanki kedi tırnaklarıyla çekmiş gibi yıllardır kullanılmış gibi geldi halılar. Parasını yatırmadım, firma ile görüşmek istedim, sahibi murat korkut aradı, telefonu açar açmaz; çocuk haber verdi bir video atmışsanız. Paramı vermeyecekmişsiniz diye girdi konuya. Sıfır halı üzerinde durulmuyor bile halıların. Konuşmaya çalıştığımda karşısındakini dinlemeyen, kendisinin suçlandığını düşünen ve sürekli halıların altının yıkanmadığını el bile değinmediğine ikna etmeye çalıştı.

Halı yıkamacı değilim nasıl yıkadım derse inanırım. Fakat bu sorunumu çözmüyor. Çözümcü olarak da yaklaşmıyorlar. Empatiden yoksun bir firma, telefonda görüşürken o kadar beni dinleme ve konuşmama firsat vermiyordu ki dinlenmemekten çok sıkıldım 390TL sinde hemen gönderdim. Firma çözüm bulmak için değil parasını almak için aramış lütfen kimseye önermeyin. Ben öneri ile gönderdim.