Korkmaz Otomotiv Çıkma Market Mağdur Arkadaşlar İletişime Geçebilir

03 Ağustos 2023 20:56

Mağdurlar benimle iletişime geçebilir tüketici hakem heyetinde samimi arkadaşım var bu konuyu konuştum birlikte mağduriyeti giderebiliriz ben bir gaz kelebeği sipariş ettim arızalı geldi. Yenisini bekledim önce kargoda dediler. Sonra yolda dediler vs geçiştirdiler. Şimdi de iade keselim diyorlar ama kesmediler. Yorumları yeni okudum önceden okusaydım sipariş vermezdim. Sadece yasal süre olan 10 günün geçmesini bekliyorum. Benimle iletişime geçin. Sadece elektronik imza ve banka dekontu ile toplu şikayete gidebiliriz yapacağınız tek şey atacağım linkten Korkmaz otomotiv tarafından mağdur edildim. Kutucuğuna tik atmak 14 gün dolduktan sonra telefonla ya da PC ile dilekçe yazıyoruz hepsi bu kadar sadece paramızı geri almıyoruz mağduriyetimizin (bekletilen süre kadar) bedelini de ödemek zorunda kalıyorlar. İnşallah tüm bunlara gerek kalmadan sorunlarımızı çözerler. İletişim için lütfen WhatsApp'tan mesaj atın her zaman müsait olamıyorum iletişim için 0531*****25

03 Ağustos 2023 22:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

sorun nedir bilmiyorum fakat çözülür

Sizin neyle alakalı sorununuz vardı yardımcı olayım

Hasan
Hasan

Kardeşim, iyi günler ben de mağdurum izlenecek yol ne ise yardımcı olursanız sevinirim.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:28
Ünallar Oto Çıkma Yanlış Parça Ve İade
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 18:31
Sanal Yağ Market Kargo Ve Ürün Teslimatında Yaşanan Sorunlar
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 09:04