Ebru sonuçtan çok memnun

Tarım Kredi Kooperatifi Çalışanın Müşteriye Üslubu Ve Davranışı Kötü

04 Haziran 2024 15:54

04/06/2024 tarihinde saat 15.00 civarı Tarım Kredi Kooperatifi'nden alışveriş yaptım. Kart kullanmayan bir insanım, malum bunu da herkes kabul eder ki nakit para alışverişlerinde çoğu zaman bozuk para üstü müşteriye verilmiyor. Olmadığı için vs. gibi sebeplerle aynı şekildedir. Bu markette de aynı durumu yaşadığım çok olmuştur. Yine bugün kasiyere sordum, para üstünü dönüş yapabilecek misiniz diye. Bozuk para çıkarmaya çalışıyorum, dedi. Hayır dedi. Ben de o halde 30 kuruşluk bir açık için 25 kuruş vereyim, zaten nasıl olsa marketlerde bize çoğu zaman dönüş sağlanmıyor. Bu defa da 5 kuruş eksik olsun (ki para üstümü dönemeyeceğini söyleyen adam ne hikmetse tartışmadan sonra 25 kuruş ödememi yaptı) diye adam beni doğru söylemediğini beyan ederek suçlamaktan başlayıp kişiliğime kadar laf edecek, en son saygısızca konuşmaya kadar geldi. Baktım laf anlayacak birisi yok karşımda, uzatmadım. Bana 25 kuruş para üstü verirken 5 kuruş da benden olsun, alın paranızı diyerek saygısızca tavırlar içerisine girdi. Ben buranın sürekli müşterisiyim. Diğer çalışan da bunu teyit etti. Sürekli ben ablayı burada görüyorum, hiç sorun yaşamadık diye. Böyle bir semtte, böyle bir insan nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen, bayana karşı kabaca davranan bir insanın burada değil, bir yerde çalışmaması gerekiyor. Üslubu ve konuşması çok çirkindi, esnaf ağzı gibi. İlla kart mı kullanıp bu tip insanlarla karşı karşıya gelmemek adına ki sadece bu durum bütün marketlerde geçerli, anlıyorum. Ama hem doğru söylemediğini ima edercesine 5 kuruşun peşine düşünen bir insan konumuna düşürmesi hiç hoş değildi ki ilk başta kendisi söyledi. Para üstümü dönemeyeceğini, ben de sadece bir çözüm önerdim. Çirkin davranmasını gerektirecek hiçbir durum mevzu bahis değildi. Artık oraya gitmeye eğilimim yok, o adamı görmemek adına. Artık kaç müşteri kovarsa oradan, diğer çalışan bayanın da konuyla ilgili fikri alınsın ki Çorlu/Tekirdağ Hürriyet Mah. Çamlıbel Cad. Burger King yani.

05 Haziran 2024 09:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Tarım Kredi Kooperatif Market İn Uğrattığı Mağduriyet

25 Mayıs 2024 23:04
"İlgilendiler. Teşekkürler..."
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredinin Müşteriye Davranışı

24 Aralık 2024 19:32
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 17:35