Konya Öğretmenevi Konya Meram Öğretmen Evinden Memnun Kalmadım!

05 Şubat 2024 12:39

Konya Meram Öğretmen evinde 5 gece 6 gün kaldık. Ocak ayı hava çok soğuktu. Gittiğimizde oda aşırı soğuktu büyük ihtimal biz gelmeden önce petekler kapalıydı ama hava şartlarından dolayı biz gelmeden hemen önce petekleri açmaları bir anlam ifade etmedi Çünkü biz 3 gün boyunca donduk. Ayrıca koridorlar ve lobi kısmi gayet sıcaktı. Yani yonetim ve resepsiyon sıcakta keyifleri iyiydi. Kahvaltıyı 9 bucukta topluyorlardı biz sadece bir gün 10 a doğru yapabilir miyiz dedik ( hastane işlemlerimiz vardı bunu da belirttik) kabul etmediler ama kendileri 12 lere kadar kahvaltı yapıyorlardı. Ve bizim odamızın kapısı bozuktu. Biz odada bulunmamamıza rağmen içeri girip kapıyı yapmışlar. Benim özel eşyalarım ya da param kaybolabilirdi. Acaba o zaman ne diyeceklerdi bilemiyorum. Hiç memnun kalmadım ve bir Konya'lı olarak takındıkları tavır yüzünden onlar adına ben utandım!

17 Nisan 2024 17:13 (Şikayetten 2 ay sonra)

Yeliz
Yeliz

10 Ocak 2025 te kaldım değişen tek şey sıcaklık Mutfak personeli denetlenmiyor Telefonlara 20 kere aransada bakılmıyor Odaların kapıları bozuk kimse tınlamıyor Telefon ve TV ler çalışmıyor tam bir fiyasko

06 Şubat 2024 14:41

02 Ağustos 2024 13:28