Sefa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 18:23

Merhaba,
14 Mayıs 2024 günü Kolektif House Beştepe şubesine gidip çalıştım ortam hoşuma gitti ve görevli arkadaştan üyelik için fiyat aldım. 14 Mayısta 1 aylık Gezgin Standart paket için KDV dahil 2098 TL fiyat verildi. Sabit masa ve Hazır ofis seçenekleri için kendi fiyat veremeyeceğini ve Y**** bey ile iletişime geçmem gerektiğini, kendisinin de o gün hasta olduğunu ve yarın görüşebileceğimi belirtti. 15 Mayıs sabahı Y**** beyi arayıp aynı paket için üyelik oluşturmak istediğimde fiyatlara bugün zam geldiğini ve aynı paketin fiyatının 4558 TL olduğunu belirtti. Başımdan kaynar sular döküldü, bir gün önce almak istediğim fiyatın yaklaşık 2.5 katı olmuş.

Fiyatı veren görevli 14 Mayıs'ta zam geleceğini belirtmiş olsaydı bende üyeliğimi o gün alıp kullanabilirdim. Arayıp durumu anlattığımda da yapacak bir şey yok dün web sitemizden girip alsaydınız gibi gayet basit, karşıdakini hiç anlamadığını gösteren bir cevap veriliyor. Görüşülmüş fiyat verilmiş bir ticaretin sonucu böyle olmamalı diye düşünüyorum. Kurumsallıktan çok uzak bence.

Üzülerek başka alternatifleri değerlendireceğim.

profile profile
16 Mayıs 2024 09:39 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili Kolektifli, Öncelikle yaşadığın problem için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebin ile ilgili işlemleri başlattık. En kısa sürede tarafına dönüş sağlayacağız. Sevgiler, Kolektif Ekibi

16 Mayıs 2024 10:30
Sefa
Sefa
16 Mayıs 2024 11:40

Ben hizmet almaya kapınıza kadar gelmişim hangi hizmet almak istediğime kadar personelinize belirtmişim (gezgin standart), o daha özellikli olan sabit masa seçeneğinin fiyatını veremediğini ve ertesi gün Yiğit beyden öğrenebileceğimi söyleyerek fiyatları bir kağıda yazıp beni gönderdi. Keşke o zaman beklemeyin Web sitemizden fiyatlarımıza bakıp satın alın. Ne zaman fiyat değişikliği yapacağımız hiç belli olmaz, hatta bu fiyat değişikliği de öyle normal %10-20 falan değil birden 2.5 katına çıkabilir deseydi :)

Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Kolektif House Gezgin Üyelik Otomatik Uzatma Sorunu Ve Şirket Ahlakı

04 Haziran 2024 20:31
Sinan sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2024 11:32
"Gerekli düzenleme fazlasıyla yapıldı. Teşekkürler"

25 Aralık 2023 14:33
Orhun sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2024 18:05
"Tüm yapıcı ve nazik yardımları için başta Esra Hanım'a ayrıca Ceren Hanım ve muhasebe biriminden Kübra Hanıma teşekkürlerimi iletiyorum"
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 19:15