Kolan Hospital Şişli Kolan Da Çalışan Psikolog Hakkında Şikayet

08 Eylül 2024 22:08

Şişli Kolan International Hospital’da çalışan bir psikolog hakkında ciddi endişelerim var. Söz konusu psikolog, sadece psikoloji lisans diplomasına sahip olup, klinik psikoloji yüksek lisansını tamamlamadan ve terapist unvanı almadan hastanede görev yapmaktadır. Bu durum, özellikle ruh sağlığı alanında profesyonel eğitim ve yeterliliğin önem kazandığı günümüzde ciddi bir tehlike oluşturmaktadır.

Psikolojik danışmanlık ve terapi hizmetlerinin, uygun eğitim ve sertifikaya sahip profesyoneller tarafından verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle, söz konusu hastanedeki psikolog Y****** Y*****'ın, gerekli eğitim ve lisanslanmaya sahip olup olmadığını araştırmanızı ve gereken düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum.

08 Eylül 2024 22:29

Kolan Hastanesi'nde İletişim Sorunu Ve Tahlil Sonucu Bekleyişi

07 Ocak 2025 18:48

Şişli Kolan Hastanesi'nde Etik Dışı Davranışlar Ve Üslup Sorunları

08 Ekim 2024 21:29
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 21:22
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 16:58
Kolan Hospital Haksız Yere Ücret Talep Edilmesi Hk